Nogomet

Veron propušta sljedeću bitku

Borna Rupnik • srijeda, 16.06.2010.
Veron propušta sljedeću bitku
Foto: EPA

Diego Maradona u četvrtak protiv Južne Koreje neće moći računati na svog veterana, veznog igrača Juana Sebastiana Verona. Susret će propustiti zbog ozljede...

Argentina je u prvom nastupu na Svjetskom prvenstvu svladala Nigeriju 1:0, ali se pritom ozlijedio 35-godišnji Juan Sebastian Veron, koji će zato propustiti ogled s Južnom Korejom.

"Nije bilo lako donijeti takvu odluku. Veron silno želi igrati i nitko mu ne želi status gledatelja na Svjetskom prvenstvu, ali moramo paziti što bismo riskirali njegovim izlaskom na teren. Ne želimo da Veron pogorša svoju ozljedu", izjavio je izbornik Diego Armando Maradona.

"Veron mi treba za preostale utakmice. To sam mu objasnio i shvatio je da se radi o odluci koja je najbolja za momčad. Veron je vođa ove skupine igrača i zato mi je posebno drago što je pozitivno reagirao", dodao je.

Juan Sebastian Veron osjetio je bolove u listu za vrijeme drugog poluvremena protiv Nigerije. "Nadam se da će biti spreman za Grčku", ističe Maradona, a utakmica protiv Južne Koreje bit će bitka za vodstvo u skupini B jer i azijski predstavnik ima tri boda na kontu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!