Nogomet

FIFA odbila francuski zahtjev

Borna Rupnik • srijeda, 16.06.2010.
FIFA odbila francuski zahtjev
Foto: EPA

Svjetska nogometna organizacija odbila je francuski zahtjev za pozivanjem novog vratara. Raymondu Domenechu tako na raspolaganju ostaju samo dvojica...

Reprezentacija Francuske do kraja Svjetskog prvenstva može računati samo na dvojicu vratara. Hugo Lloris ostaje prvi izbor, njegova pričuva i dalje je Steve Mandanda, no mjesto Cedrica Carrassoa ostat će upražnjeno.

Carrasso je u ponedjeljak na treningu ozlijedio bedreni mišić, a liječnici su mu propisali mjesec dana mirovanja. Za njega je svjetska smotra u Južnoafričkoj Republici na taj način završena te se zaputio kući.

Francuski nogometni savez odmah je uputio Fifi zahtjev za izvanrednim pozivanjem novog igrača umjesto 28-godišnjeg člana Bordeauxa, no nije urodio plodom.

"Takvu situaciju ne smatramo višom silom i ne dopuštamo naknadno pozivanje igrača", stigao je Francuzima službeni odgovor. Izbornik Raymond Domenech u planu je imao 23-godišnjeg Stephana Ruffiera, vratara Monaca, koji je u iščekivanju poziva bio prekinuo svoj godišnji odmor.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.06.2010. u 03:25
    PLAČITE! Samo bi varali i muljali.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.06.2010. u 20:31
    napokon je i uefa postena
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.06.2010. u 19:04
    tebali su im odbiti i odlazak na jug afrike zbog krađe nad ircima!!!
    Obrisan korisnik