Nogomet

Portugalska žalba Fifi

Mihaela Bradovski • četvrtak, 17.06.2010.
Portugalska žalba Fifi
Foto: HB-Press-Agency

Repovi dvoboja s Obalom Bjelokosti još se uvijek vuku portugalskom bazom. Portugalci su poslali žalbu na žuti karton Cristiana Ronalda, a nakon kritika prema izborniku oglasio se Deco...

Kapetan Portugala požutio je nakon verbalnog obračuna s Demelom koji je uslijedio nakon što ga je branič "slonova" u 21. minuti faulirao blizu ruba kaznenog prostora. Ronaldo se nakon prekršaja požalio sucu, no Larrionda mu je umjesto prilike za pogodak dodijelio žuti karton.

Teško je očekivati da će FIFA na zahtjev Seleçaa odgovoriti potvrdno, Portugalci su od nje zatražili da pobriše spomenutu javnu opomenu. Razlog tome je izostanak opravdanog razloga za davanje iste. U žalbi stoji kako je kapetan Portugala "guran i vrijeđan" od protivničkog igrača, ali i da "kriteriji nisu jednaki za sve".

U međuvremenu se predstavnicima medija obratio veznjak Deco kako bi spasio što se spasiti da nakon vruće glave izrečenih kritika o Queirozovoj taktici.

"Želim naglasiti kako nisam imao, niti nemam, nikakvih problema s izbornikom. Nikada nisam želio dovesti u pitanje njegov autoritet i vođenje momčadi, pa tako i odluke koje donosi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.06.2010. u 01:24
    galebe Rijecki,drago mi je da neko misli isto sto i ja!taj mali uobrazeni kurton je strasno dobar igrac,ali je i neverovatno pun sebe!
    Obrisan korisnik
  • Captain Jack18.06.2010. u 00:00
    Ja sam za to da mu FIFA poništi taj žuti karton kad mu je već tolko stalo..Ali u tom slučaju inzistiram da mu se dodijeli žuti karton za simuliranje u 72.minuti na koje je sudac nasjeo
    Captain Jack
  • Obrisan korisnik17.06.2010. u 20:12
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.06.2010. u 18:57
     
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.06.2010. u 16:40
    je li na pomolu iznenađenje (koje to nije, ali ipak je), i povratak Portugala kućama puno prije nego što su planirali? Drag mi je Lisabon, drag mi je Portugal, ali što mogu kada Ronalda ne mogu nikako podnijeti... onako prepotentnog i punog sebe...
    Obrisan korisnik