Nogomet

Ivanović: "Nismo još gotovi"

Antonija Pavlić • subota, 19.06.2010.
Ivanović: "Nismo još gotovi"
Foto: EPA

Branič srbijanske nogometne reprezentacije Branislav Ivanović pozvao je suigrače da ne "polete" u visine nakon pobjede nad Njemačkom u drugom krugu Svjetskog prvenstva u JAR-u, budući da se još uvijek nisu plasirali u drugi krug...

Branič Srbije i Chelseaja Branislav Ivanović svjestan je kako iznenađujuća pobjeda nad Njemačkom (1:0) njegovoj ekipi ništa neće značiti ako u posljednjoj utakmici skupine D ne svladaju Australiju. Suigrače je stoga pozvao da nosom previše ne paraju nebo prije no što i matematički osiguraju plasman u drugi krug.

"Odlično je što smo pobijedili; vratili smo respekt izgubljen porazom od Gane u prvoj utakmici", kazao je poslije susreta.

"Ali, nismo još gotovi. Moramo ostati kompaktni i snažni do treće utakmice, početi razmišljati o Australcima", upozorio je.

"Protiv Njemačke smo pokazali karakter, no još se nismo kvalificirali u osminu finala. Sada su svi sretni, međutim na kontu imamo samo tri boda i moramo ostati koncentrirani do posljednje minute utakmice kontra Australije. Ako ponovimo igru iz druge utakmice, uspjet ćemo. Bit će teško jer imamo imperativ pobjede i moramo pokazati da znamo igrati nogomet te zaslužujemo biti u osmini finala", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!