Nogomet

Francuzi odbili trenirati, padaju ostavke

Mihaela Bradovski • nedjelja, 20.06.2010.
Francuzi odbili trenirati, padaju ostavke

U taboru francuske nogometne reprezentacije vlada potpuno rasulo. Osim što igraju vrlo loše i na udaru su cjelokupne francuske javnosti, otkriveno je kako je došlo do sukoba između Nicolasa Anelke i Raymonda Domenecha, Anelka je izbačen iz reprezentacije, a igrači su sada odbili trenirati...

Mnogi Francuzi sada žale što se njihova reprezentacija uopće plasirala na Svjetsko prvenstvo. Sramotna događanja unutar reprezentacije izlaze na vidjelo iz dana u dan, a nakon što su igrači danas odbili trenirati, pala je i prva ostavka.

Naime, u znak podrške Nicolasu Anelki, igrači su nakon izlaska na travnjak odbili trenirati te su se pokupili nazad u autobus. Izbornik Raymond Domenech i kapetan Patrice Evra ostali su duže u razgovoru u autobusu, Evra je priopćio izborniku odluku igrača i nakon nekog vremena su se priključili igračima na travnjaku.

Tamo je već kondicijski trener Robert Duverne pripremao travnjak za trening, no kada mu je priopćeno da treninga neće biti, sukobio se s Evrom, bacio akreditaciju i odjurio s terena, a igrači su se vratili u autobus.

"Ovo je skandal za Francusku, za nogometnu reprezentaciju i Savez. Nisu željeli trenirati, to je nedopustivo. Dosta mi je svega, odlazim, napuštam reprezentaciju i Savez", govorio je nakon završetka "treninga" direktor reprezentacije Jean-Louis Valentin.

U javnost je isto tako procurilo kako je došlo do tučnjave između Francka Riberyja i Yoana Gourcuffa, međutim Ribery je takvo što opovrgnuo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • markabc21.06.2010. u 02:53
    kako se brzo zaboravlja kako je "budala" relativno slabu reprezentaciju doveo do penala za naslov sjvetskog prvaka 2006. godine. frnacuska nije tako dobra kao nekad, previše je tu sumljivih igrača, a ima i dosta problematičnih igrača.
    markabc
  • Obrisan korisnik20.06.2010. u 23:49
    svi znamo da je govno ribery ljubomorno na gourcouffa zbog tog jer je dečko normalan i ne pleše po riberyevim glupostima i da ga želi van ekipe, što se je i moglo vidjeti već u drugoj utakmici protiv meksika.
    Obrisan korisnik
  • beaver20.06.2010. u 22:41
    sramota, kakva sramota za jednu nogometnu naciju sa odlicnom ligom, super igracima i svijetskim i europskim prvacima. i naciji koja nam je dala Zidana to je tesko vijerovati
    beaver
  • Obrisan korisnik20.06.2010. u 22:41
    To je tako kad savez stavi budalu za trenera, ali ne želi priznati vlastitu grešku i smijeniti ga na vrijeme. Uopće je teško priznati vlastitu grešku svima nama, no ovim glavonjama u milijunskim foteljama još je teže pa se sudbina i snjima ponekad (nažalost samo ponekad) našali pa greška raste i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.06.2010. u 22:00
    Došla Henryjeva ruka na naplatu :D
    Obrisan korisnik