Nogomet

Aguirre: "Nedostajalo je energije"

Lovro Štrbinić • utorak, 22.06.2010.
Aguirre: "Nedostajalo je energije"

Izbornik reprezentacije Meksika Javier Aguirre osvrnuo se na poraz od Urugvaja koji je njegovoj na kraju ipak donio plasman u drugi krug. Kao razlog poraza navodi nedostatak želje kod svojih igrača...

"Mislim da je nedostajalo pravog pristupa. Kao da nismo htjeli dobiti utakmicu. Pretpostavljam da je na to utjecao i nedostatak energije", naveo je to kao glavne razloge poraza svoje ekipe Javier Aguirre, a dodao je i sljedeće: "Primili smo gol i pokušali se oporaviti nakon toga, ali nismo uspjeli, te smo prema kraju utakmice sve više gubili momčadski duh."

No, nakon što se osvrnuo na loše strane utakmice s Urugvajem, okrenuo se i drugim, ljepšim stvarima koje ga čekaju nakon ove utakmice. To su prije svega pripreme za osminu finala, kojim su Meksikanci na ovom prvenstvu već ostvarili svoj osnovni cilj.

"Sad smo među 16 najboljih reprezentacija. Pokušat ćemo se opraviti i dati najbolje od sebe u nastavku natjecanja kako bi otišli što dalje."

Meksiko kao drugi u skupini A u osmini finala čeka prvoplasiranu momčad skupine B. Najveće šanse da zauzmu tu poziciju imaju Argentinci.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!