Nogomet

Teo Kardum na probi

Bernard Jurišić • srijeda, 23.06.2010.
Teo Kardum na probi
Foto: Duje Bonačić

Nekadašnja velika nada Hajduka i Dinama, Teo Kardum, mogao bi pronaći novog poslodavca nakon što je prošlu sezonu proveo u nižim razredima hrvatskog nogometa. Kardum je dogovorio probu u prvaku BiH Željezničaru...

Nakon što se zagubio na putu od kadetske i juniorske zvijezde do seniorskog pogona, Teo Kardum pokušava se vratiti u nogometni profesionalizam. Nakon što je prošlu sezonu proveo u niželigašu Zmaju iz Makarske, 24-godišnji napadač dogovorio je probu u klubu iz više kategorije.

Riječ je o prvaku Bosne i Hercegovine, sarajevskom Željezničaru, koji će testirati njegovo aktualno stanje i razmotriti potpisivanje ugovora s njim. Za Kardumove usluge ovog ljeta zanimanje nije pokazao ni jedan hrvatski prvoligaš, a hoće li biti dovoljno dobar za prvaka BiH - pokazat će Željezničarove pripreme.

Podsjetimo, Kardum je sa 16 godina prešao iz Hajdukovog u Dinamov omladinski pogon kao najbolji napadač Hajdukove kadetske momčadi. U Dinamu se nije dokazao pa je pokušavao u Varteksu, francuskom Libourneu i švicarskom Nyonu, no nigdje nije uspio vratiti onaj sjaj koji ga je pratio tijekom omladinskih godina.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.06.2010. u 06:24
    momak je napravio impresivnu karijeru a tek ima 24 god. a vrhunac ce mu biti na zimu raskid ugovora i proba u GOŠK (D) ta ce vijest odjeknit i u stranim medijima.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.06.2010. u 12:54
    "mamić ga nije volio"
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.06.2010. u 01:39
    To je sudbina sviju koji koketiraju između hajduka i dinama. Pogledajte niku kranjčara. On je dogovorio probu u rela madridu. hahahahah
    Obrisan korisnik