Nogomet

Maradona: "Odličan posao!"

Marin Pintur • srijeda, 23.06.2010.
Maradona: "Odličan posao!"

Iako su ispali sa Svjetskog prvenstva, Grci nisu bili previše tužni svjesni činjenice da preko Argentine jednostavno nisu mogli. S druge strane, Argentinci puni samopouzdanja idu u daljnje natjecanje...

Izbornik Argentine, veliki Diego Armando Maradona, je bio prezadovoljan. "Momčad je odradila odličan posao, svaki igrač je ispunio sve moje zahtjeve. Znali smo da moramo biti strpljivi znajući da ćemo konstantnim pritiskom prisliti Grke na pogreške. Posebno mi je žao što Leo nije zabio pogodak", izjavio je Maradona.

Njegov kolega s druge strane Otto Rehhagel je svjestan da je prilika za prolaz propuštena još u prvom kolu. "Nije lijep osjećaj kad se ispadne sa Svjetskog prvenstva. Nas je koštao poraz od Koreje. Ipak, zadovoljan sam karakterom koji je momčad pokazala u sve tri utakmice. Dali smo sve od sebe, no to ovog puta nije bilo dovoljno", rekao je Nijemac za kojeg se nagađa da će napustiti klupu Grčke.

Lionel Messi je opet u nekoliko navrata bio jako blizu pogotka, no nije bio miljenik sreće. "Grčki defenzivni način igre nam nikako nije odgovarao. Srećom, uspjeli smo doći do još jedne pobjede. Nisam opterećen što još uvijek nisam postigao pogodak, siguran sam da će i to doći ako nastavimo s dobrim igrama", rekao je najbolji nogometaš svijeta.

Prvo ime Grčke u dvoboju s Agentinom je bio vratar Alexandros Tzorvas. "Vrlo težak meč za nas, ali mislim da smo dali sve od sebe. Dobro sam branio, međutim, naravno da bih bio puno sretniji zbog toga da smo uspjeli doći do željenog rezultata", riječi su vratara Grčke i Panathinaikosa.

SP 2010. - Skupina B

  • Rezultati
  • Ljestvica

3. kolo

Nigerija2:2Južna Koreja
Grčka0:2Argentina
1Argentina 37:1+69
2Južna Koreja 35:6-14
3Grčka 32:5-33
4Nigerija 33:5-21

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!