Nogomet

Cahill: "Pobjeda nad Srbijom fantastična"

Borna Rupnik • četvrtak, 24.06.2010.
Cahill: "Pobjeda nad Srbijom fantastična"
Foto: EPA

Tim Cahill nakon odslužene se kazne vratio na teren i zabio vodeći pogodak za svoju Australiju protiv Srbije. Osmina finala ostala je san, ali zadovoljstvo ostvarenom pobjedom ostaje...

"Pobijedili smo Srbiju 2:1, što je fantastično", prokomentirao je australski reprezentativac Tim Cahill nakon što se njegova momčad s četiri osvojena boda oprostila od daljnjeg nastupa na svjetskoj smotri na jugu Afrike.

"Borbeni smo duh pokazali već u dvoboju protiv Gane, i to jednostavno moramo činiti u budućnosti. Moramo biti spremni suočiti se i sami sa sobom, a ne samo s medijima", dodao je Cahill.

"Ponosan sam što sam dio ove momčadi, a nakon susreta s Njemačkom sve je ionako bilo protiv nas. Zato su četiri boda velika stvar i zapravo nam je nedostajalo samo malo sreće. Protiv Srbije smo izašli na teren tražeći samo pobjedu", nastavio je.

Drugo je poluvrijeme te utakmice bilo znatno bolje iz australske perspektive: "Cijela je utakmica bila luda, a poslije odmora sve smo bacili u napad. Mediji su nas oštro kritizirali, ali u zadnjoj smo utakmici uistinu bili sjajni. Učinili smo sve što smo mogli".

Pogodak mu je posebno drag zbog isključenja na prvom susretu, zaključuje: "Prije samo tjedan dana mislio sam da je sve gotovo. Stoga je lijep osjećaj sada se upisati u strijelce".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Dalmatinac8824.06.2010. u 15:40
    Fala bogu
    Dalmatinac88
  • The_Killer_000724.06.2010. u 10:43
    ode nam srbija
    The_Killer_0007