Nogomet

Red Bull poželio Marija Mandžukića?

Borna Rupnik • petak, 25.06.2010.
Red Bull poželio Marija Mandžukića?
Foto: Nikola Movrić

Austrijski mediji barataju imenom Marija Mandžukića kao potencijalnom zamjenom za Marca Janka u vrhu napada Red Bulla iz Salzburga...

Među klubove o kojima se govori u kontekstu odlaska hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića iz Dinama smjestio se i austrijski prvak, Red Bull iz Salzburga.

Austrijski tisak piše da u Mozartovom gradu trener Huub Stevens vidi upravo našeg nogometaša kao idealno rješenje kojim bi upotpunio prazninu nastalu odlaskom svog najboljeg napadača, Marca Janka, u nizozemski Twente.

Red Bull je na tom transferu zaradio oko pet milijuna eura, no u klubu su svjesni da za taj novac Dinamo vjerojatno neće htjeti Mandžukiću dati ispisnicu. Kao konkurenciju Red Bullu navodi se prije svega francuski Bordeaux.

Na Stevensovom popisu navodno je i ime Nikice Jelavića, no napadač bečkog Rapida bliži je odlasku u Englesku i Škotsku, tvrde Austrijanci.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.06.2010. u 14:26
    opet su se javili strucnjaci koji su svi redom bolji od mandzukica i koj bi prema njima trebao karijeru nastavit u tšk topolovcu, nerazumijem kak nevidita da mandza igra prek k...a cijelu sezonu ali da je unatoc tome vrlo kvalitetan napadac koj ce se sigurno prodati u francusku ili njemacku i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.06.2010. u 06:18
    neka ide barem cemo ga zaboravit vratit ce se za 4 godine u 3 ligu a i u reprezentaciji ga vise necemo gledat ovako moramo dok se ne proda ne znam sta svi vide u njemu on je najveca skovaca od napadaca sta je obukla nacionalni dres.
    Obrisan korisnik
  • LeBronWade25.06.2010. u 22:46
    mandžukić je previše sebičan, a kako se igra u austriji ne bi mogao napraviti karijeru. najbolje je da ode u italiju ako već mora ali talijanima nakon mundiala ne treba još jedan ovakav igrač
    LeBronWade
  • Obrisan korisnik25.06.2010. u 21:51
    njemu je dinamo vrhunac karijere a kvalitetom moze igrati za slogu iz starih perkovaca ili kako se vec zove klub
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.06.2010. u 20:12
    Trebali su ga onda prodati švabama....ovako, teško da ce i u Pristini zavrsiti :)
    Obrisan korisnik