Nogomet

Bradley: "Ponosan sam, ali i razočaran"

Lovro Štrbinić • nedjelja, 27.06.2010.
Bradley: "Ponosan sam, ali i razočaran"
Foto: EPA

Izbornik SAD-a se nakon izgubljene duge i ravnopravne utakmice s Ganom osvrnuo na igru svoje momčadi i cjelokupnu situaciju. U njemu se miješaju osjećaji ponosa i razočaranja.

"Nakon što smo izjednačili na 1:1 stvarno sam mislio da imamo šanse. Nažalost, vrlo rano u produžetku smo opet ušli u zaostatak. Tada, nakon svega što smo uložili u utakmicu prije toga, nije nam ostalo dovoljno energije da se vratimo", objasnio je tako američki izbornik Bob Bradley nemogućnost da se nakon drugog primljenog pogotka ponovno vrate u utakmicu.

Zatim je izrazio žaljenje za propuštenom prilikom ove generacije: "Imamo sjajnu momčad. Ponosni smo, ali istovremeno i razočarani što nismo otišli dalje od ovoga."

Na utakmicu s osvrnuo i strijelac jedinog pogotka za SAD na ovoj utakmici, Landon Donovan: "Bili smo pomalo naivni, a na ovoj razini to nije dopušteno. Frustrirajuće je saznanje da je sav rad koji smo uložili u ovo otišao u nepovrat."

Ipak, da ne bi pružao samo izjave pune razočaranja i frustracije, Donovan je na kraju dodao: "Ponosan sam na ovo što je postigla ova momčad. Nogomet je nekad okrutna igra. U jednoj minuti si na vrhu svijeta, a u drugom si u dnu planine."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!