Nogomet

Carragher: "Pogodak je iza ugla"

Antonija Pavlić • nedjelja, 27.06.2010.
Carragher: "Pogodak je iza ugla"
Foto: EPA

Branič Liverpoola i engleske nogometne reprezentacije Jamie Carragher uvjeren je kako će Wayne Rooney na Svjetskom prvenstvu pokazati zašto se smatra jednim od najboljih napadača svijeta te će selekciju tri lava odvesti do pobjede nad Njemačkom u osmini finala.

Od pogotka Hrvatskoj u demoliranju izabranika Slavena Bilića na Wembleyju (5:1), Rooney nije poentirao u osam redanih utakmica, a posebno dobre igre nije prezentirao niti u prva tri susreta grupne faze natjecanja protiv SAD-a, Alžira i Slovenije.

"Samo čekamo da Rooneyju krene. Bili bismo oduševljeni da sve lopte sprema iza suparničkih vratara, ali ja ovako gledam na to - ako nije zabio već osam utakmica, pogodak mora biti negdje iza ugla."

"Definitivno je među najboljim igračima svijeta, a u domovini je bio najbolji protekle sezone. Ne brinem se za njega", ističe.

"Istina je i da u prve dvije utakmice nismo kreirali mnogo šansi, a napadači ne mogu sve učiniti sami. Protiv Slovenije smo igrali dobro i ako nastavimo u tom tonu, siguran sam da će pogoditi mrežu jer je poseban igrač, a oni uvijek produciraju posebne trenutke."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!