Nogomet

Iniesta: "Argentina favorit za titulu"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 28.06.2010.
Iniesta: "Argentina favorit za titulu"
Foto: EPA

Španjolski reprezentativac Andres Iniesta kao prvog favorita za naslov prvaka svijeta navodi Argentinu. Španjolska prema njegovim riječima još uvijek nije učinila dovoljno...

Poznata su već dva para četvrtfinala Svjetskog nogometnog prvenstva, a španjolska uzdanica Andres Iniesta vjeruje da je Argentina zasad pokazala najviše te da joj stoga pripada uloga najvećeg kandidata za osvajanje trona.

"Favorit za titulu je ona momčad koja čini prave stvari u pravo vrijeme, poput Argentine. Španjolska nije učinila sve kako treba. Ne znam je li Messi nepobjediv, no mislim da bi Argentinci morali biti ponosni što ga imaju", prokomentirao je Iniesta španjolskim medijima.

"Messi je veličanstven igrač. Nisam ga još susreo u Južnoafričkoj Republici, komunicirali smo samo porukama. Bit će vremena za susrete, ali koliko vidim u odličnoj je formi", dodao je jedan od Barceloninih dragulja za svog klupskog suigrača.

Prođe li Argentina Njemačku, a Španjolska svlada Portugal te boljeg iz susreta Paragvaja i Japana, Iniesta i Messi snage će odmjeriti u polufinalu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.06.2010. u 21:34
    'sitnozuba',hehe! tocno to,bumo vidjeli...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.06.2010. u 21:08
    @kazalba - "Sitnozuba" pila naopako, ha, ha - točno tako, al' "bumo videli", on je igrač (i to kakav) i valjda zna što priča?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.06.2010. u 20:22
    lose prognoziras
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.06.2010. u 20:14
    Ne bi me iznenadilo da Portugal izbaci Španjolsku,isto kao i da Elf izbaci Argentinu.Pronoziram Brazil protiv Njemačke u finalu!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.06.2010. u 20:11
    malo pili ovaj iniesta naopako.ha?
    Obrisan korisnik