Nogomet

Del Bosque: "Portugal kao Brazil"

Mihaela Bradovski • utorak, 29.06.2010.
Del Bosque: "Portugal kao Brazil"

Uoči današnjeg dvoboja osmine finala između Španjolske i Portugala, izbornik Furije Vincente del Bosque priznaje kako mu izbjegavanje Brazila nije donijelo mirnoću. Portugalski je sastav, po njegovom mišljenju, odmah uz bok Brazilcima...

59-godišnji stručnjak na klupi europskih prvaka smatra kako je njegovoj momčadi Portugal prvi pravi izazov na Svjetskom prvenstvu. Prvi u koji ne mogu, u potpunosti, ući s ulogom favorita.

"Vidjeli ste kako su kontrolirali igru protiv Brazila, prijeteći im iz kontranapada. Ne nalazim zadovoljstvo u tome što smo dobili Portugal, a ne Brazil. Oba su sastava jednako jaka i kvalitetna."

Iako se tada činilo kako ih poraz od Švicarske nije poremetio, Del Bosque je priznao kako je idućih nekoliko dana bilo prilično teško izdržati. "Bili smo jako uzrujani nakon poraza. No uspjeli smo se iščupati iako smo morali plivati protiv struje."

Prolaskom skupine teški su dani iza njegova sastava. "Mislim da smo uspjeli povratiti optimizam, a nadam se da će se on danas i vidjeti na terenu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.06.2010. u 11:59
    sreća pa je španjolska do sada očarala svojim igrama.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.06.2010. u 10:59
    ma da, krasno su igrali i Brazil i Portugal. ne ponovilo se...
    Obrisan korisnik