Vodeni sportovi

U Cavtatu u revijalnom tonu

Maja Giljanović • četvrtak, 01.07.2010.
U Cavtatu u revijalnom tonu
Foto: Josip Lovrenović

Hrvatska vaterpolska reprezentacija u Cavtatu je odigrala revijalnu utakmicu protiv Vaterpolskog kluba Cavtat pojačanog igračima poniklima u klubu poput Sandra Sukna, Miha Boškovića ili Mara Jokovića i tri dana prije zaostale utakmice Svjetske lige protiv Grčke pred ispunjenim tribinama pobijedila 8:6.

Trećeg dana priprema u Dubrovniku hrvatska se reprezentacija spustila 15-ak kilometara južnije i protiv Vaterpolskog kluba Cavtat pojačanog igračima poniklima upravo na plivalištu u Cavtatu odigrala revijalnu utakmicu organiziranu u svrhu promocije vaterpola 59 dana prije početka Europskog prvenstva u Zagrebu.

Seniori VK Cavtata u punoj su formi jer 10. srpnja igraju prvo kolo prvog kruga natjecanja u Drugoj ligi skupine "jug" (protiv Brodograditelja), a osnaženi za europskog U-20 prvaka Josipa Šutala i reprezentativce Sandra Sukna, Miha Boškovića, Mara Jokovića, Paula Obradovića i Mirka Nižića punim tribinama su priuštili vrhunsku zabavu.

Vezane vijesti

Reprezentacija je na koncu slavila 8:6, a najbolji strijelac je bio Petar Muslim s tri postignuta gola. Pripreme igrača i izbornika Ratka Rudića se nastavljaju, 3. srpnja je na rasporedu zaostala utakmica Svjetske lige protiv Grčke, od 5. do 7. srpnja na Balatonu su zakazane trening-utakmice protiv Mađarske, a od 8. do 10. srpnja reprezentativci su u Zagrebu nakon čega kreću u Niš na završnicu Svjetske lige od 13. do 18. srpnja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik01.07.2010. u 10:44
    srica pa brodograditelj nece dati papra! hahaha!
    Obrisan korisnik