Nogomet

"Nisam očekivao toliko pohvala"

Borna Rupnik • petak, 02.07.2010.
"Nisam očekivao toliko pohvala"
Foto: EPA

Fernando Torres nikako da na Svjetskom prvenstvu pronađe pravu formu, ali još uvijek uživa povjerenje svog izbornika, Vicentea del Bosquea. S druge strane, njegova zamjena Fernando Llorente odlično je iskoristio pruženu priliku...

Španjolska nogometna reprezentacija priprema se za subotnji ogled s Paragvajem u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, a izbornik Vicente del Bosque ističe da će Fernando Torres ponovno dobiti svoju minutažu.

"Odigrao je četiri utakmice, skupio dosta minuta, a dobit će još. On je naš napadač za prvu postavu. Imamo puno povjerenje u njega", naglasio je španjolski strateg usprkos tome što je Liverpoolov napadač ostao bez konkretnog učinka.

Torres je na svjetsku smotru na jug Afrike stigao nakon operacije koljena, a na utakmici protiv Portugala zamijenio ga je Fernando Llorente, koji se pokazao u vrlo dobrom svjetlu.

"Nisam očekivao toliko pohvala, ali nadao sam se da ću dobiti priliku. Uistinu je bilo lijepo sudjelovati, pogotovo u takvoj pobjedi koja nam diže moral", rekao je napadač Athletica iz Bilbaa.

"U ovoj momčadi ima nekoliko nevjerojatnih igrača, a zaslužili bi igrati i oni koji sjede na klupi. To je složena situacija, ali zato je tu izbornik da donese odluku. Svi moramo biti spremni odazvati se na njegov poziv", zaključio je Fernando Llorente.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • The_Killer_000702.07.2010. u 18:32
    tores bi trebao biti od 1. na klupi
    The_Killer_0007