Nogomet

Maradona: "Možda ću otići"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 05.07.2010.
Maradona: "Možda ću otići"
Foto: EPA

Sudbina Diega Maradone na kormilu argentinske reprezentacije nije poznata, no izbornik ne bježi od mogućnosti odlaska...

"Možda ću otići", izjavio je Diego Maradona nedugo poslije argentinskog ispadanja sa Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici. Njemačka je u polufinale pored Maradoninih igrača prošla s glatkih 4:0.

"Morat ću pažljivo razmisliti o takvoj odluci, nakon što porazgovaram sa svojom obitelji i igračima. Ima više stvari o kojima moram voditi računa", kaže.

Poraz od Elfa jako ga je pogodio, kaže: "Svatko tko je ikada nosio argentinski dres teško se nosi s porazom u nogometnoj utakmici. Argentina živi i diše nogomet, nitko ne može biti sretan nakon 0:4".

Glas podrške u međuvremenu je stigao od braniča Gabriela Heinzea, koji vjeruje da će ubrzo postati jasno da je Maradonin ostanak najbolja opcija: "Sada nije vrijeme za donošenje konačnih odluka".

"Treba pričekati da se emocije slegnu. Maradona je napravio jako dobar posao i bilo bi sjajno da ga može i nastaviti", smatra Heinze.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.07.2010. u 19:39
    sta fali paragvajskom izborniku gerardu martinu,argentinac..istice mu ugovor..odlicno je vodio paragvaj..nema boljeg za argentinu!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.07.2010. u 17:42
    maradona triba otic nije ispunio cilj... treba doc : Diego Simeone,Ramon Diaz ili Ruben Gallego !!!!!!!
    Obrisan korisnik
  • snoopy05.07.2010. u 13:50
    bespredmetno je razgovarat da li treba otići, nije trebo ni dolazit.....i šta sad opet optužuju messiaja pa ne može on i trčati i organizirati igru i davati golove, to je maradona trebao organitzirati i iskoristit igrače na bolji način
    snoopy
  • Obrisan korisnik05.07.2010. u 09:24
    Heinze ti možeš slobodno skupa s njim pa se podržavajte međusobno!
    Obrisan korisnik