Nogomet

Kerić preselio u Tursku

Branimir Korać • nedjelja, 11.07.2010.
Kerić preselio u Tursku
Foto: Davor Sajko

Hrvatski internacionalac Andrej Kerić nakon dvije godine provedene u Češkoj, napustio je Slovan iz Libereca i preselio u turski Konyaspor...

Hrvatska kolonija u Turskoj dobila je novog člana. Prije dva dana ugovor s turskim prvoligašem Konyasporom potpisao je Vinkovčanin Andrej Kerić.

Turci su osim Kerića doveli još jednog igrača iz Libereca i to mladog veznjaka Boreka Dočkala koji je za razliku od našeg igrača stigao na posudbu.

Odlazak Kerića iz Libereca bio je izvjestan nakon dvije vrlo dobre sezone u kojima se prometnuo u jednog od najvažnijih igrača ove momčadi. Interes za njega pokazivali su brojni klubovi, međutim Konyaspor je bio najkonkretniji i nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske tamo će nastaviti svoju karijeru.

U napadu Konyaspora najveću konkurenciju će mu predstavljati Turčin Emrah Eren i pojačanje iz Valerenge norveški reprezentativac Mohammed Abdellaoue.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ian wright11.07.2010. u 21:18
    koji je izvor za tu informaciju? Prema ceskim novinama, Keric je dobio tri dana slobodno da se proba dogovorit s Turcima, no jos nista nije dogovoreno... steta za njega ako ode u losiju ligu, proslo ljeto je imao jako dobru ponudu Salzburga, no odbili su i on i Liberec...
    ian wright