Nogomet

Fabregas: "Žao mi je Van Persieja"

Branimir Korać • ponedjeljak, 12.07.2010.
Fabregas: "Žao mi je Van Persieja"
Foto: EPA

Cesc Fabregas još uvijek ne zna u čijem će dresu dočekati sljedeću sezonu. Hoće li to biti u dresu Arsenala ili Barcelone, neće zasigurno previše žaliti, a u trenucima nakon finala u mislima mu je bio Arsenal...

jedan od onih koji su najzaslužniji za pobjedu Španjolske u finalnom dvoboju protiv Nizozemske je zasigurno i Cesc Fabregas. Fabregas je odigrao jako dobru utakmicu i ujedno bio i asistent kod odlučujućeg pogotka Inieste.

Hoće li s Iniestom surađivati i naredne sezone na klupskom planu, to je još posve nejasno. Barcelona ne želi platiti visoku odštetu i zasad se čini kako će Fabregas ostati u Arsenalu. Ako već sam ne nagovori Wengera da malo spusti letvicu.

Nakon finalnog dvoboja nije zaboravio na svoj londonski klub. "Samo želim reći kako je ova pobjeda i ovaj naslov ujedno i za sve igrače i navijače Arsenala. Arsenal je klub najviše svjetske klase i ponosan sam što sam njegov član", rekao je Fabregas.

U trenucima slavlja prisjetio se i svog suigrača iz Londona Robbieja van Persieja.

"Prva stvar koju sam napravio nakon sučevog zvižduka je bila otići do Robina. Umjesto da slavim sa svojim prijateljima, želio sam razgovarati s njim. Dugo je bio ozlijeđen i nije mu bilo lako. Uvjeren sam da bi sve drugačije završilo da nisu morali igrati protiv nas. Nadam se da će ponovno dobiti priliku za naslov jer je sjajan momak i sjajan vođa."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!