Nogomet

Pavlin: "Ovo mi je zadnja utakmica"

Tomislav Pacak, Vedran Attias • utorak, 13.07.2010.
Pavlin: "Ovo mi je zadnja utakmica"
Foto: Kristijan Komarica

Igrači Kopra nisu mogli biti zadovoljni nakon utakmice, a kapetan gostiju Miran Pavlin čak je odlučio otići u mirovinu...

Slovenski prvaci puni motiva i želje su došli u Maksimir, vodili nakon 20 minuta i izgledali vrlo dobro, no - htjeli su previše: "Ne može se dogoditi da mi u Maksimiru dobijemo dva gola iz kontre", kaže Kristijan Polovanec pa nastavlja: "Nakon gola smo previše htjeli i igrali otvoreno za što smo brzo bili kažnjeni. Mislim da smo trebali smiriti igru nakon vodstva, no lako je sada biti pametan; tada se napad činio kao dobar izbor."

Kako se bivšem stanovniku Maksimira čini današnji Dinamo: "Kada se razigraju su jako neugodni i teško ih je zadržati. Je li sve gotovo? Nikad u sportu nije gotovo, ali izgubili smo 5:1", veli Polovanec pa zaključuje: "Naravno da nije gotovo, ali...", smiješak je govorio sve.

Smiješak se pak nije mogao vidjeti na licu Mirana Pavlina koji se nakon utakmice prilično žestoko "porječkao" s trenerom o kojem ništa loše nije htio reći: "Radi se o strategu koji ima budućnost i nikakvog sukoba nije bilo", rekao je, ali ne i mislio Pavlin, a potvrda su sljedeće riječi: "Dosta mi je; ovo mi je zadnja utakmica u karijeri."

Dodatno objašnjenje glasilo je ovako: "U mojim godinama nemam više motiva igrati slovensku ligu. Bili smo prvaci i želio sam probati nešto napraviti u Europi, ali sada kada je jasno da smo ispali - nema smisla forsirati; neka igraju mlađi koji imaju više snage i motiva", iskren je bio sada već bivši kapetan Kopra.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.07.2010. u 17:19
    oće killer :D i službeno je :D, to se zove deprimirajuću poraz
    Obrisan korisnik
  • The_Killer_000713.07.2010. u 23:23
    oće stvarno u mirovinu
    The_Killer_0007