Nogomet

Danski reprezentativac u Olympiakosu

Branimir Korać • četvrtak, 15.07.2010.
Danski reprezentativac u Olympiakosu
Foto: EPA

Sa završetkom Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoj Africi danski reprezentativac Dennis Rommedahl dogovorio je suradnju s grčkim Olympiakosom čiji bi dres trebao nositi naredne dvije sezone...

Dennis Rommedahl nakon završene sezone u Ajaxu ostao je bez ugovora i kao slobodan igrač našao se na tržištu. Potraga za angažmanom nije dugo trajala, pomogao je tome i nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi i Rommedahl je preselio u grčki Olympiakos.

"Znam da moramo ponovno postati prvaci i upravo s tim ciljem sam ovdje. Olympiakos je najveći grčki klub, imao sam još nekoliko ponuda i opcija, ali u dogovoru s menadžerom shvatio sam kako je ponuda Olympiakosa najbolja", rekao je Rommedahl na predstavljanju.

U dresu Olympiakosa trebao bi provesti naredne dvije sezone, a lokalni mediji javljaju kako bi godišnje trebao zarađivati 850 tisuća eura uz bonuse koji su također dogovoreni.

Olympiakos je Rommedahlu sedmi klub u karijeri. Karijeru je započeo u Lyngbyju otkud je 1997. godine preselio u PSV u kojem je igrao punih sedam godina. Jednu sezonu je proveo u RKC Waalwijku na posudbi, a nakon PSV-a nastupao je za Charlton, Ajax i NEC Nijmegen.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!