Nogomet

Poklepović: "Mi bismo radije na zapad"

Tomislav Pacak • petak, 16.07.2010.
Poklepović: "Mi bismo radije na zapad"
Foto: Davor Sajko

Hajdukov strateg Stanko Poklepović nije bio posebno sretan s raspletom ždrijeba 3. pretkola Europske lige. Špaco je prije vađenja kuglica poželio protivnika iz zapadne Europe, no "Majstor s mora" morat će ipak putovati na istok...

Dakako, kod ždrijeba želje ne znače puno. "Što je, tu je, treba se spremiti, nije se moglo birati", izjavio je Poklepović nakon ždrijeba koji je Hajduku podario pobjednika dvoboja Dinamo Bukurešt - Olimpija. Izgledno je da će hrvatski doprvak igrati protiv rumunjskog predstavnika koji je moldavsku Olimpiju svladao s 2:0 u gostima.

Službene stranice Hajduka prenose Poklepovićevo priznanje da je priželjkivao drugačijeg protivnika: "Želio sam na zapad, dobili smo istok. Malo je vremena i njima i nama. Sezona tek počinje, pogledat ćemo njihove posljednje utakmice i krenuti po prolaz u daljnje natjecanje. Sigurno smo i mi njima i oni nama nepoznanica, a više ćemo znati nakon prvog ogleda."

Hajduk će prvu utakmicu igrati 29. srpnja u gostima, vjerojatnije u Bukureštu, a uzvratni susret je tjedan dana kasnije na Poljudu. U međuvremenu Splićane čeka prvenstveni ogled s Osijekom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.07.2010. u 23:41
    necete vi dalje od rumunjske sve se meni cini
    Obrisan korisnik
  • cameosis17.07.2010. u 04:45
    daj prvo prođi bukurešt, pa onda laprdaj ...
    cameosis