Nogomet

Lucescu: "Eduarda smo željeli i prije"

Borna Rupnik • srijeda, 21.07.2010.
Lucescu: "Eduarda smo željeli i prije"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nogometaši Arsenala otputovali su na pripreme u Austriju bez našeg Eduarda da Silve, koji će u Šahtaru morati ispuniti nemala očekivanja...

Francuski stručnjak Arsene Wenger poveo je svoje igrače u Austriju, gdje će ih spremati za izazove nadolazeće sezone. U Arsenalovom kadru više nema hrvatskog reprezentativca Eduarda da Silve, koji će karijeru nastaviti u Ukrajini.

Stajat će na raspolaganju Šahtarovom treneru. Mircea Lucescu priznao je da je bivši napadač Dinama i ranije bio našao svoje mjesto na popisu želja Rinata Ahmetova: "Željeli smo kupiti Eduarda i prije nego što je otišao u Arsenal".

Naravno, i u ukrajinskom se klubu pitaju u kakvoj će formi biti Eduardo s obzirom na dugi oporavak od teške ozljede: "Prošle godine mu nije sve išlo po planu. Međutim, još se uvijek radi o igraču vrlo visoke kvalitete, pravom strijelcu".

"Svjesni smo da je njegova ozljeda bila ozbiljne naravi i da predstavlja rizik, no istovremeno znamo da Eduardo može Šahtaru dati mnogo toga. To i očekujemo od njega", zaključio je Mircea Lucescu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik21.07.2010. u 11:40
    jedva dočekao da se makne iz arsenala...doduše, nebi ga bilo loše gledati u CROttenhamu al dobar je i Šahtar :))
    Obrisan korisnik