Nogomet

Brulc: "Tek nam je sada žao zbog susreta u Zagrebu"

Borna Rupnik • srijeda, 21.07.2010.
Brulc: "Tek nam je sada žao zbog susreta u Zagrebu"
Foto: Davor Sajko

Slovenski napadač Mitja Brulc ponosan je na izvedbu svoje momčadi u uzvratu drugog pretkola Lige prvaka protiv Dinama, no priznaje da u Kopru tek sada žale za slabom predstavom u Maksimiru...

Nakon poraza 5:1 u Maksimiru i u Kopru su se već pomirili s ispadanjem iz pretkola Lige prvaka. Međutim, u uzvratu se Dinamo vrlo slabom igrom "ponudio na pladnju", a Slovencima je nedostajao tek jedan pogodak.

Koper je slavio 3:0, a Mitja Brulc, strijelac trećeg pogotka - koji je izazvao vrlo neugodnih završnih 15 minuta po Dinamo - s tugom se prisjetio prošlotjednog dvoboja.

Vezane vijesti

"Tek nam je sada žao zbog onakve prve utakmice u Zagrebu. Pokazali smo dva potpuno različita lica", rekao je slovenski napadač poslije susreta.

"Ispali smo zbog tog slabog izdanja, ali barem smo pokazali svojim navijačima i cijeloj Sloveniji da možemo igrati znatno bolje od toga. Znali smo da ne možemo odigrati onako loše kao u Zagrebu", dodao je.

Ipak, slaže se da je Kopru nedostajao onaj zadnji, najvažniji korak: "Na kraju je lov na potreban broj pogodaka bio prevelik zadatak za nas. No, moramo biti ponosni na ovo što smo učinili, iako to nije dovoljno za ostanak u Europi".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.07.2010. u 09:57
    dinamovci budite realni-kako ste igrali 2.tekmu dobro ste i prošli... Zalosno je da skupo plaćeni profesionalci biraju utakmice. Obit će im se jednom o glavu.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.07.2010. u 18:09
    da je bilo 1:1 u prvoj ovu ne bi dobili jer manđa ne bi bil prodan a zvijezdice bi igrale
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.07.2010. u 17:30
    da se ovim nasim zvjezdicama dalo igrati...zgazili bi vas ko u maksimiru....
    Obrisan korisnik