Nogomet

Poklepović: "Spremni smo na obje varijante"

Nikola Vlahović • utorak, 27.07.2010.
Poklepović: "Spremni smo na obje varijante"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Hajduk će u četvrtak odigrati prvu utakmicu trećeg pretkola Europske lige protiv Dinama iz Bukurešta. Iz stručnog stožera Bilih poručuju da respektiraju Dinamo, ali da znaju gdje su Rumunji "tanki".

Sportski direktor Hajduka, Ivica Kalinić, skautirao je Dinamo i upoznao je trenera Stanku Poklepovića sa svim detaljima o njihovoj igri.

Rumunji su dobar protivnik i Hajduku zasigurno neće biti lako, međutim, Špaco poručuje da je njegova momčad spremna za utakmicu. "To je momčad koja ima iskustvo i koja zna što želi. Mislim da će igrati u formaciji 4-2-3-1, kao mi, a ne prema najavama u rasporedu 4-4-2, što bi nama više odgovaralo. Međutim, spremni smo za obje varijante", rekao je strateg Hajduka za službenu stranicu kluba.

Iskusni Poklepović zna da su europski dvoboji nešto sasvim drugo od utakmica u domaćem prvenstvu, ali ističe da zna slabosti Dinama, što je slikovito objasnio.

"Začepit ćemo ih tamo gdje su opasni, a odčepiti tamo gdje možemo proći. Ipak, detalje o tome ću zadržati za svoju momčad. Bez obzira na snagu protivnika, ne smijemo odustati od ambicija za prolaz u daljnje natjecanje", zaključio je Špaco.

U Rumunjsku, zbog ozljede, neće otputovati Duje Čop te Ante Vukušić, koji se nalazi s mladom reprezentacijom na Europskom prvenstvu.

Poklepović je još dodao kako su manje ozljede prijavili Mario Brkljača i Srđan Andrić, a još je uvijek upitan i nastup Danijela Subašića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.07.2010. u 02:59
    Kako je Village napisa-Nov@ TV hvala vam,HRT-u od srca želin da propadne!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.07.2010. u 02:27
    Razlika je samo ta da te juniore mi plaćamo a NovuTV ne.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.07.2010. u 19:16
    HRT...otisao u bananu.....niakkvo cudo sa juniorom susecom, juniorom kovacevicem...i ostalim juniroima...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.07.2010. u 17:21
    nema na HRT, ali prenosi NovaTV!
    Obrisan korisnik