Nogomet

Poklepović: "Dinamo je itekako organiziran"

Nikola Vlahović • četvrtak, 29.07.2010.
Poklepović: "Dinamo je itekako organiziran"
Foto: Duje Bonačić

Hajduk se nalazi u Rumunjskoj gdje ga večeras očekuje europski okršaj protiv Dinama iz Bukurešta. Iz oba tabora najavljuju pozitivan rezultat...

Ugodno su igrači i stručni stožer Hajduka dočekani u Rumunjskoj, a na konferenciji za novinare oba trenera su se složila da će večerašnja utakmica biti izuzetno teška.

Kako javlja službena stranica Hajduka, trener Bilih, Stanko Poklepović, naglasio je da je Dinamo Bukurešt veliki klub: "Osvojili ste 18 prvenstava i 12 kupova, a to ukazuje da ste veliki klub. Imamo iste ambicije, a tko će ih ostvariti vidjet ćemo nakon druge utakmice".

Osvrnuo se Špaco i na večerašnju utakmicu te je priznao da više voli igrati protiv organiziranih momčadi. "Nogometna igra nema sigurnost, stoga je svaki rezultat nakon prvih 90 minuta aktivan za obje momčadi. Moje iskustvo govori da je lakše igrati protiv organiziranih, a ne neorganiziranih momčadi", rekao je Poklepović i dodao: "A Dinamo je itekako organiziran".

U Rumunjskoj Dinamo Bukurešt ima naziv - Crveni psi, a njihov trener, Ioan Andone, oprezan je u najavi večerašnje utakmice. "Za nas će biti vrlo važno da ne primimo pogodak. Hajduk je vrlo dobra momčad, ali ne i nepobjediva", rekao je strateg Rumunja.

Napadač domaćina, Adrian Cristea, daje podjednake šanse Hajduku i Dinamu: "Znamo da Hrvati igraju dobar nogomet i da su težak suparnik, međutim, moramo se boriti i dati sve od sebe da osiguramo plasman u četvrto pretkolo. Obje utakmice će biti vrlo borbene".

Veznjak Dinama, Catalin Munteanu, vjeruje da njegova momčad može doći do pozitivnog rezultata. "Pokazali smo da možemo, a uz maksimalnu koncentraciju trebali bismo ostvariti pozitivan rezultat. Hajduk je jak protivnik, ali vjerujem u svoje suigrače", zaključio je 31-godišnjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.07.2010. u 12:56
    Jesu li ponjeli vricu kostiju da ih bace "crvenim psima" sto dalje od Subasica pa bi mozda i uspila "pirja" E moj Spaco ostarija i ti i tvoj pojam nogometa ako gines gini "muski"
    Obrisan korisnik
  • snoopy29.07.2010. u 12:40
    zašto nema prijenosa na hrt
    snoopy
  • Obrisan korisnik29.07.2010. u 12:26
    Hajduče, o Hajduče, dica su tvoja uvik uz tebe....
    Obrisan korisnik