Nogomet

Odbijena ponuda Rangersa za Jelavića

Branimir Korać • petak, 06.08.2010.
Odbijena ponuda Rangersa za Jelavića
Foto: EPA

Nikica Jelavić neće postati članom Glasgow Rangersa, barem ne još. Ponuda Rangersa nije zadovoljila apetite Rapida, odbijena je i očekuje se da Škoti ipak pojačaju svoju posljednju ponudu...

Izvršni direktor Glasgow Rangersa Martin Bain vratio se iz Beča neobavljenog posla. On je naime stigao s ciljem kupovine hrvatskog reprezentativca Nikice Jelavića, ali ponuda koju je predočio nije impresionirala čelnike Rapida.

Jelavićeva cijena je dobro poznata i Rapid ne želi odstupiti niti milimetra. Za njega traže četiri milijuna funti i niti funtu manje stoga su odbili prvo tri milijuna, a zatim i tri i pol milijuna koliko je Bain ponudio.

"Nije postignut nikakav dogovor. Predstavnici Rangersa su na putu za Škotsku i ovisi o njima hoće li se pojaviti s novom ponudom. Ponuda koju su nam predočili za nas je bila neprihvatljiva", rekao je glasnogovornik Rapida Sharif Shoukry.

Očekuje se kako će Škoti ipak na kraju popustiti i ponuditi Rapidu traženu svotu, tj. na svoju posljednju ponudu dodati još pola milijuna funti što bi značilo i uspješan dogovor između klubova te zeleno svjetlo Jelaviću za odlazak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Sejlor06.08.2010. u 14:26
    Jelavic vridi puno vise od 4 milijuna. Pa ako je Hajduk prosa Kalinica za 6-7 milijuna, a Dinamo Lovrena za 9, onda ovi vridi najmanje 15 milijuna.
    Sejlor
  • Obrisan korisnik06.08.2010. u 14:22
    cijena je cijena.. sa nekim se da pregovarati, sa nekim ne....
    Obrisan korisnik