Nogomet

Bjelanovićev prvijenac u derbiju

Branimir Korać • nedjelja, 08.08.2010.
Bjelanovićev prvijenac u derbiju
Foto: Sandro Donda

Saša Bjelanović je postigao prvi pogodak u službenim susretima nakon napuštanja talijanskog nogometa. U dresu Cluja bio je strijelac u derbiju protiv Timisoare...

Treće kolo rumunjskog prvenstva donijelo je derbi dvoboj između Timisoare i Cluja u Temišvaru, a uspješniji je bio domaćin s 3:2. U zanimljivom dvoboju Timisoara je upisala prvu ovosezonsku pobjedu, a Cluj prvi poraz.

Za nas je zanimljivo kako se u dresu Cluja od prve minute pojavio hrvatski internacionalac Saša Bjelanović koji je angažiran ovog ljeta iz Vicenze.

Bjelanović je nastupio i u prva dva kola protiv Universitatee i Victorije, međutim tamo se nije uspio upisati među strijelce, ali zato je zabio na gostovanju u Temišvaru.

Cluj je stigao do vodstva njegovim pogotkom u 26. minuti, ali u svega deset narednih minuta domaćin radi preokret pogocima Curteana i Axentea.

Posebno raspoložen bio je upravo Curtean koji je i u 60. minuti pronašao put do mreže te povisio na 3:1 da bi konačnih 3:2 postavio u sudačkoj nadoknadi susreta reprezentativac Obale Bjelokosti Emmanuel Kone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!