Nogomet

Rangersi ponovno krenuli po Jelavića

Borna Rupnik • ponedjeljak, 09.08.2010.
Rangersi ponovno krenuli po Jelavića
Foto: Davor Sajko

Premda su se pregovori odužili, Glasgow Rangersi još uvijek nisu odustali od dovođenja hrvatskog reprezentativca Nikice Jelavića na Ibrox...

Bečki Rapid odlučan je u namjeri da našeg napadača Nikicu Jelavića proda za traženu cijenu i predstavnicima škotskog Glasgow Rangersa ne planira popustiti ni milimetar. Međutim, Škoti su ozbiljno "zagrizli".

Ovoga su vikenda otvorili drugi krug pregovora o kupnji Nikice Jelavića, a pretpostavlja se da su za hrvatsko pojačanje spremni ponuditi približno četiri milijuna funti, što bi trebalo konačno zadovoljiti apetite Austrijanaca.

No, ne uspiju li u svojoj namjeri, Rangersi imaju i druge mogućnosti. "Optimisti smo po pitanju Jelavićevog transfera, no posao treba završiti u ponedjeljak ili utorak. Ne bude li tako, imamo i dodatne opcije", izjavio je trener Walter Smith.

On je odbacio mogućnost dovođenja Islanđanina Eidura Gudjohnsena na posudbu zbog "previsokih primanja", a demantirao je i glasine o dolascima Dannyja Welbecka i Rodriga Possebona.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Vatreni8210.08.2010. u 08:36
    bolje bi mu bilo da ostane u Rapidu. Skotski nogomet vise nista ne valja pa je austrijska liga u meduvremenu postala jaca opcija. A i Rangersi nisu bas jaci od Rapida. Ali sta vrijede argumente kada je lova u pitanju. :p
    Vatreni82
  • Obrisan korisnik09.08.2010. u 19:08
    nikiiiiiiiiiiiii majstore ostani barem jos malo ako ne jos 1,5 plizzzz nikiiiiii :)
    Obrisan korisnik