Nogomet

Video: Eduardo ušao i donio pobjedu

Borna Rupnik • subota, 21.08.2010.
Video: Eduardo ušao i donio pobjedu
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva donio je pobjedu svom Šahtaru nakon što je u drugom poluvremenu ušao s klupe...

Nogometaši ukrajinskog Šahtara igrali su u sedmom kolu domaćeg prvenstva protiv Volyna iz Lutska, a minimalno slavlje momcima u narančastom donio je naš napadač Eduardo da Silva.

Hrvatski je reprezentativac utakmicu započeo među pričuvama, no trener Mircea Lucescu priliku mu je pružio u 56. minuti dvoboja, kada je zamijenio Brazilca Jadsona.

Igrala se 73. minuta kada je akciju započeo drugi hrvatski reprezentativac, Darijo Srna, slanjem visoke lopte na suprotnu stranu, a naposljetku ju je glavom u mrežu poslao upravo Eduardo, koji je tako najavio povratak u svoju staru golgetersku formu.

Šahtar je s nova tri boda zadržao prvo mjesto na tablici, a Eduardovi pogoci obradovat će i hrvatskog izbornika Slavena Bilića. Našu reprezentaciju početkom rujna čekaju kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo protiv Latvije i Grčke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.08.2010. u 12:25
    Koji je pak sad ovi Kebab? Čestitan "Ediku" na zabijenom golu,džoker s klupe.A nadan se da će što prije postat standardan u prvih 11 Šahtjora.
    Obrisan korisnik
  • Captain Jack23.08.2010. u 11:10
    E moj kebar,ti bubneš i ostaneš živ..pa kaj onda kaj je pogodil prazangol s 2 metra?? Jel se za to dobija manje bodova?? Uostalom,jedan Van Nistelrooy je u životu zabil 2 ili 3 gola van 16-erca,jel to znači da je i on loš zato kaj ne zabija atraktivne golove??
    Captain Jack
  • Obrisan korisnik23.08.2010. u 09:50
    Bravo DUDU!!!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.08.2010. u 13:10
    cameosise tko tebi sto govori..!?
    Obrisan korisnik
  • cameosis22.08.2010. u 06:16
    kebare, komplekse je pametnije liječiti kod terapeuta nego na jednom zborištu.
    cameosis