Nogomet

Unirea prodala četvoricu, dvojica zakaparena

Bernard Jurišić • utorak, 24.08.2010.
Unirea prodala četvoricu, dvojica zakaparena
Foto: Duje Bonačić

Rasprodaja u Unirei je započela. Četvorica igrača rumunjskog doprvaka danas su dogovorila transfere, no ipak prekasno da bi se i Hajduk okoristio slabljenjem snaga kluba iz Urzicenija...

Rasprodaja igrača u Unirei bila je pitanje dana, a danas je i službeno započela. Iulian Apostol, Raul Rusescu i strijelac jedinog pogotka za Unireu na Poljudu Sorin Frunza danas su dogovorili prijelaz u redove rumunjskog prvoligaša Astre iz Ploestija.

Istovremeno - iz Steaue je potvrđeno da se u njihove redove seli prvi napadač Uniree Marius Bilasco, a vrlo vjerojatno će njegovim stopama krenuti i kapetan George Galamaz, te Argentinac Pablo Brandan.

Nažalost po Hajduk - sva četvorica igrača odradit će svoj oproštajni nastup protiv Hajduka u četvrtak, a tek od petka se moraju staviti na raspolaganje svojim novim poslodavcima. Nadajmo se da njihov posljednji nastup za Unireu neće biti "labuđi pjev", nego "čavao u lijes" kluba koji će nove odlaske doživjeti već narednog vikenda, bez obzira kako završio uzvrat s Hajdukom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Topovski_udar26.08.2010. u 09:43
    da,ali svejedno treba bit na oprezu iako ce Hajduk proc 99,9%,i tako je vjerojatno Dinamo(B)mislio pa...vidit cemo
    Topovski_udar
  • Obrisan korisnik24.08.2010. u 21:41
    Nikad ne reci nikad...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.08.2010. u 21:25
    ma to je gotovo....sumnjam da ce ici 100% tesko ce neko riskirat ozljede i nastavak sezone pogotovo sad kad su prodani,osim toga 4:1 je sve samo ne aktivan rezultat...
    Obrisan korisnik