Ostali sportovi

Perković: "Publika potukla konkurenciju"

Tomislav Pacak, Vedran Attias • četvrtak, 02.09.2010.
Perković: "Publika potukla konkurenciju"
Foto: Dejan Popek

Sandra Perković nije mogla niti poželjeti bolju sezonu kao niti njezin kraj. Naša bacačica diska osvojila je miting u svojem gradu i pritom srušila rekord...

Domaća bacačica diska sve je riješila u prvoj seriji: Sandra Perković dobacila je na 65,56 i srušila rekord mitinga kao i sve suparnice: "Bila mi je veća trema nego igdje drugdje. Nije mi svejedno bacati pred domaćom publikom, mamom, prijateljima iz osnovne i srednje škole", rekla je Sandra pa nastavila: "Ma mogao je i taj prvi hitac otići na 58 metara - samo da se riješim treme, kada sam vidjela da je otišao tako daleko stvarno nije bilo sretnije od mene."

Nakon što je prvim hicem srušila rekord, očekivala je publika još bolji rezultat: "Bila je dobra cijela serija, no tehnički sam loše bacala ove druge hice. Išli su čak i dosta daleko, ali nije to bilo to. Što se tiče ostalih natjecateljica, nisu se dobro snašle po hladnoći, ali niti pred publikom koja ih je 'potukla', nisam ih ja dobila nego ih je publika 'potukla'".

Sljedeća destinacija je Split: "Nadam se da će biti lijepo vrijeme jer sportašu je puno teže kada je hladno nego toplo, a što se tiče atmosfere, ako bude upola kao u Zagrebu - bit će sjajno i daleko ću baciti. Preko 70? Uf... Ne mogu ništa obećati, ali nadam se hicu preko 65. Iako sam još mlada i nemam taj kontinuitet."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!