Ostali sportovi

Ozljeda partnera zaustavila Zovka

Maja Giljanović • subota, 04.09.2010.
Ozljeda partnera zaustavila Zovka
Foto: Kristijan Komarica

Lovro Zovko i Martin Slanar su zboz ozljede Zagrepčaninovog partnera predali meč četvrtfinala na 30.000 $ vrijednom Challengeru u Comu, hrvatski Davis Cup reprezentativac i Austrijanac su izgubili prvi set i zbog bolova Slanara u gležnju odustali od nastavka.

Trećim nositeljima je smrknulo, a nepostavljenom je paru u četvrtfinalu 30.000 $ vrijednog ATP Challengera u Comu svanulo. Blaž Kavčič i Dmitri Šitak su protiv Lovre Zovka i Martina Slanara dobili prvi set u tie-breaku (7:5) i produljili u svlačionicu.

Slanar više nije mogao trpjeti bolove u gležnju lijeve noge i Zagrepčanin i Austrijanac su se odlučili na predaju. Zovku je ovo nakon Challengera u Istanbulu drugi turnir uzastopce da svoj nastup završava u četvrtfinalu, prije tri tjedna hrvatske su Davis Cup reprezentativce zaustavili Friedl i Vemić.

Vezane vijesti

29-godišnjak je prethodno na tri turnira igrao u jednom polufinalu (u Cordenonsu s Jamiejem Delgadom) i osvojio naslove u Renacatiju te San Marinu (prvi s Britancem, drugi s Talijanom Danieleom Braccialijem).

Como, četvrtfinale parova:
L. ZOVKO/Slanar (Hrvatska/Austrija, 3) - Kavčič/Šitak (Slovenija/Rusija) 6:7(5) predaja Zovka i Slanara

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisATP Tour
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!