Nogomet

Kranjčar: "Dobro smo zatvarali Balea"

Borna Rupnik • subota, 04.09.2010.
Kranjčar: "Dobro smo zatvarali Balea"
Foto: Bernard Jurišić

Hrvat na klupi Crne Gore, Zlatko Kranjčar, pobjedom je startao u kvalifikacije za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. godine. Prema njegovim riječima, potpuno zasluženo...

Nogometna reprezentacija Crne Gore na otvaranju svoje kvalifikacijske skupine ugostila je Wales i slavila ppgotkom Mirka Vučinića iz 30. minute dvoboja.

John Toschak, izbornik Walesa: "Sljedeći susret, onaj protiv Bugarske, sada moramo dobiti. Ne bude li tako, nećemo imati prevelike izglede jer onda igramo s još jačim momčadima, Švicarskom i Engleskom".

Na klupi crnogorskog sastava sjedi Zlatko Kranjčar, bivši hrvatski izbornik, koji je poslije utakmice prokomentirao: "Mislim da je pobijedila bolja momčad. Imali smo više prilika za pogodak".

"Nažalost, nismo ih iskoristili i zabili još ponešto. Time smo pružili Walesu priliku za povratak. Srećom, na kraju smo uzeli sva tri boda", dodao je.

Pod posebnim je povećalom bio nastup Velšanina Garetha Balea, koji se ističe dobrim nastupima u dresu Tottenhama. "Dobro ga poznajem, gledam ga neprestano u engleskoj ligi. Sreo sam ga prije dvoboja i čestitao mu na plasmanu u Ligu prvaka, kao i na njegovim dobrim predstavama", otkrio je Cico.

"No, Bale protiv nas nije bio na razini na kojoj igra u klubu. Dobro smo ga zatvarali, premda nam je stvarao probleme svaki puta kada bi primio loptu", zaključio je

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.09.2010. u 13:45
    Niko scouting(Balea),Zlatko winning. Kranjčari 2-0.
    Obrisan korisnik
  • Weasley04.09.2010. u 13:07
    dvostruka pobjeda obitelji kranjčar...ma bravo vi...
    Weasley