Nogomet

Ketsbaia: "Hrvatska najbolja u skupini"

Borna Rupnik • utorak, 07.09.2010.
Ketsbaia: "Hrvatska najbolja u skupini"
Foto: Davor Sajko

Nakon što je osvojila bod u Grčkoj, Gruzija planira dobar rezultat izboriti i protiv Izraela. Izbornik Temuri Ketsbaia svoje današnje protivnike smatra drugom najboljom momčadi u skupini - iza Hrvatske...

Oči hrvatske nogometne javnosti u utorak navečer bit će uperene prema Maksimiru, gdje gostuje Grčka, dok su Gruzijci okrenuti svojem ogledu protiv Izraelaca, koji se igra u Tbilisiju.

Gruzijski izbornik, dobro poznati Temuri Ketsbaia, upravo je Hrvatsku izdvojio kao jasnog favorita za osvajanje prvog mjesta: "Svi znamo da je Hrvatska najbolja u ovoj skupini".

"Po mom mišljenju, poslije Hrvatske dolazi Izrael, koji ima dobre klubove u europskim natjecanjima. Ne zaboravite da Hapoel iz Tel Aviva igra u Ligi prvaka, a velik broj njihovih igrača igra za reprezentaciju", ističe Gruzijac.

Ipak, dobar rezultat protiv ekipe Luisa Fernandeza mnogo bi značio Gruziji poslije 1:1 u Grčkoj. "Tražit ćemo dobar rezultat koji nas ostavlja u borbi za vrh ove kvalifikacijske skupine. Ne sumnjam da će nam biti teško, ali vjerujem da možemo pobijediti", najavio je Ketsbaia.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.09.2010. u 04:08
    Temuri van je slomija srce 1997. Stvarno ste zaslužili igrat tada u LP,nakon što ste d-molirali Partizana 5-0.Ono je bila jebena Dinamova generacija.
    Obrisan korisnik
  • Bogomdani08.09.2010. u 01:20
    Eto.
    Bogomdani
  • Obrisan korisnik07.09.2010. u 17:56
    Temuri,Temuri...kad god čujem tvoje ime zaplače mi duša...Navijači Dinama znaju zašto.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.09.2010. u 17:16
    mudro zbori Ketsbaia.
    Obrisan korisnik
  • Bogomdani07.09.2010. u 15:14
    Tko garantira?
    Bogomdani