Nogomet

Kranjčar: "Nadali smo se ovakom startu"

Mihaela Bradovski • srijeda, 08.09.2010.
Kranjčar: "Nadali smo se ovakom startu"
Foto: Bernard Jurišić

Reprezentacija Crne Gore na čelu s Zlatkom Kranjčarom sinoć je stigla do drugo pobjede kvalifikacijskog ciklusa. U oba su slučaja dovoljne bile minimalne pobjede, na vlastitom terenu protiv Walesa, te na gostovanju u Sofiji...

Bugarima je presudio pogodak Elsada Zverotića postignut u 35. minuti. Po završetku utakmice izbornik Crne Gore pohvalio je sve svoje igrače, no posebno se osvrnuo na vratara Božovića.

"Igrač utakmice je, ako se mene pita, naš čuvar mreže Mladen Božović. Obranio je niz opasnih udaraca sjajnim, pravovremenim reakcijama. Zadovoljan sam rezultatom i čestitam svim svojim igračima."

Kranjčar se u nakon individualne pohvale okrenuo analizi kompletnog susreta iz kojeg je izdvojio slabije prvo poluvrijeme te popravak u nastavku.

"Bugari su nakon poraza od Engleske vratili dobro raspoloženje i u utakmicu su ušli kao favoriti, kao što im i priliči. Na tome im treba čestitati. Bili su bolji u prvom dijelu, stvorili dvije, tri opasne prilike, no uspjeli smo se održati na 'nuli'. Oporavili smo se na odmoru, u nastavku smo korigirali taktičke zamisli koje do tada nisu valjale i stigli smo i do svojih prilika."

Nakon dvije minimalne pobjede iz kojih su najvažniji ostvareni trobodi hrvatski strateg nije mogao sakriti zadovoljstvo. "Ovo je start kakvom smo se nadali. Sreća zbog dvije pobjede je velika."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.09.2010. u 16:42
    Cico vrati se!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.09.2010. u 15:40
    Volio bih da Crna Gora ode na EP,ali samo zbog Cice!
    Obrisan korisnik
  • The_Killer_000708.09.2010. u 13:56
    ako crna gora prođe na europsko, cico klanjem ti se
    The_Killer_0007
  • Obrisan korisnik08.09.2010. u 13:52
    cico niej igral ziheraški i ima 6 bodova.
    Obrisan korisnik