Nogomet

Slovenci žale za propuštenim u Srbiji

Borna Rupnik • četvrtak, 09.09.2010.
Slovenci žale za propuštenim u Srbiji
Foto: EPA

Srbija i Slovenija odigrale su u Beogradu 1:1 u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, pri čemu su gosti uvjereni da su mogli uzeti sva tri boda...

Pogodak Nikole Žigića samo nekoliko minuta prije kraja utakmice spasio je Srbiju poraza u ogledu sa Slovencima, nakon što je za goste u Beogradu pogodio Milivoje Novakovič.

Nemanja Vidić: "Istina je da smo bili blizu potpunom preokretu, no neriješeni je ishod najpošteniji. Nismo upisali očekivanu pobjedu, ali vjerujem da možemo otići na Europsko prvenstvo".

Vezane vijesti

"Zadovoljan sam time što sam postigao važan pogodak za Srbiju, ali sam tužan jer su naši navijači zaslužili slaviti pobjedu. No, moramo ostati optimistični, kvalifikacije su tek počele i još uvijek imamo priliku ostvariti zacrtane ciljeve", izjavio je Žigić po završetku utakmice.

Slovenski strijelac Novakovič mislim da je utakmica mogla i ranije otići na slovensku stranu: "Mogli smo pobijediti jer smo promašili neko odličnih prilika. No, i remi nam je važan nakon domaćeg poraza od Sjeverne Irske, a Srbija je ionako favorit u našoj skupini. Prerano je govoriti o kraju kvalifikacija, sve je još otvoreno".

Za pobjedom žali i slovenski vratar Samir Handanovič. "Bili smo bolji i zaslužili smo sva tri boda. Na kraju je i bod dobar poslije neprihvatljivog poraza u Mariboru jer su ključne utakmice tek pred nama", kaže Handanovič prije listopadskih okršaja s Farskim Otocima i Estonijom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!