Nogomet

Jelavić sretan i razočaran

Ante Zovko • nedjelja, 12.09.2010.
Jelavić sretan i razočaran
Foto: Kristijan Komarica

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić priznao je da je sretan zbog svog prvog gola u dresu Rangersa, ali i razočaran jer ne može nastupati u Ligi prvaka.

Glasgow Rangers u subotu je slavio pobjedu 2:1 u gostima protiv Hamilton Acciesa, a prvi je pogodak bio upravo njegovo djelo, što je ujedno i njegov prvijenac u dresu škotskog velikana.

"Nismo igrali dobro, ali imali smo malo sreće te smo pokazali karakter potreban za pobjedu", izjavio je napadač za službenu klupsku stranicu. "Naravno da sam sretan što sam postigao svoj prvi gol za klub. Bilo je to sjajno proigravanje Kylea s lijeve strane, a moj udarac je bio savršen."

Pobjeda je izborena tek u 90. minuti pogotkom Kennyja Millera jer je u međuvremenu Hamilton poravnao autogolom. "Nakon toga bilo je teško, ali je Kenny postigao kasni gol i nema sumnje da je igrač najviše razine", opisao je Jelavić svoj doživljaj gostujuće pobjede.

Rangersi će u utorak na Old Trafford, na noge Manchester Unitedu u Ligi prvaka. Naš napadač nema pravo nastupa budući da je njegov bivši klub Rapid još uvijek u Europi. "Razočaran sam što ne mogu igrati protiv Manchester Uniteda, ali ja tu ne mogu ništa. Sve što mogu je fokusirati se na škotsko prvenstvo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.09.2010. u 21:34
    prije uzvrata ville i rapida.malo procackaj netom i naci ces
    Obrisan korisnik
  • Mihalj12.09.2010. u 19:30
    a di je on to rekao i kada molim te
    Mihalj
  • Obrisan korisnik12.09.2010. u 14:48
    mozda sam malo grubo to rekao,ali kad je rekao da svim srcem navija protiv bivseg kluba je dobio ogroman minus od mene.pa reci tako nesto za klub u kojem mu igraju najbolji prijatelji i kolege s kojima je dijelio sve.krajnje jadno.
    Obrisan korisnik
  • snoopy12.09.2010. u 14:38
    glupa uefina pravila, pa šta ako je igrao za drugi klub, pa prešao je u drugi u prijelaznom roku, koji za to i služi, a uostalom igrao samo u pretkolima, i koliko još glupih pravila ima, koja ne služe ni poboljšanju igre ni ničemu
    snoopy
  • Obrisan korisnik12.09.2010. u 14:22
    (gorgeus zero) neznam vec sam par komentare od tebe procito , ili si mutav ili srbin jedno id drugo nije dobro !!!!!
    Obrisan korisnik