Nogomet

"U Zagrebu maksimalno koncentrirano"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 13.09.2010.
"U Zagrebu maksimalno koncentrirano"

Igrači Villarreala prije dolaska u Zagreb samopouzdanjem su se ispunili uvjerljivom pobjedom protiv Espanyola te ne bježe od uloge favorita u prvom kolu Europske lige...

Prvi protivnik aktualnog prvaka Hrvatske u novom izdanju Europske lige bit će španjolski Villarreal, koji se za put na Maksimir "zagrijao" četvorkom u mreži Espanyola.

Juan Carlos Garrido, trener Villarreala: "Espanyol smo već ostavili iza sebe. Razmišljamo samo kako pobijediti Dinamo u četvrtak u Zagrebu".

"Jasno je da su svi protivnici u Europskoj ligi kvalitetni i da će svi od nas tražiti da pružimo maksimum. Sve tri momčadi predstavljaju sam vrh svojih liga", najavio je trener Žute podmornice Juan Carlos Garrido.

"Mogli smo proći i bolje i gore. Zahtjevna je skupina, ali mislim da su nam izgledi dobri ako damo 100%", dodao je španjolskim medijima.

Mateo Musacchio, branič iz Argentine, također tvrdi da opuštanja neće i ne smije biti: "U Zagrebu moramo zaigrati maksimalno koncentrirano".

"Prije svega moramo misliti na ono što sami možemo učiniti, na vlastite snage, a ne na ono što nas čeka u Zagrebu. Naime, pružimo li dobru partiju, imat ćemo veliku šansu pobijediti u svojoj prvoj utakmici u skupini", smatra Musacchio.

Svoja je razmišljanja iznio i talijanski napadač Giuseppe Rossi, koji također vjeruje u dobar plasman: "Mislim da možemo proći dalje kao pobjednici skupine. Naravno, za to moramo pobjeđivati iz utakmice u utakmicu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • simba_m14.09.2010. u 14:23
    Gle, po meni je Mandžukić bio jedan od glavnih problema u svlačionici. Prgav je i bezobrazan, zabušavao je i na treninzima i na utakmicama. Jedino je protiv slovenaca odigrao kako treba jer je znao da su tamo skauti, a on je želio otići pod svaku cijenu. Takav igrač u svlačionici samo donosi zlo.
    simba_m
  • Obrisan korisnik14.09.2010. u 13:57
    Ajmo Dinamo!! Samo hrabro!! NEMA PREDAJE!!! =))
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.09.2010. u 08:18
    Bit će teško, ali moglo bi se možda nešto izvući. Problem će biti prekidi, jer oni imaju svog kapetana Sennu, koji to izvodi fantastično! Mi u prvih 11 nemamo nikoga tko izvodi prekide vrlo dobro...ima se Moralesa na klupi, ali on, u zadnje vrijeme, kada igra izgleda kao da imamo igrača manje. To... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.09.2010. u 06:43
    nadam se da nece biti nikakve "sudacke"odluke kaja ce utakmicu u startu okrenuti na stranu spanjolaca.dinamo nema sta izgubiti a dosta moze dobiti sa pravim pristupom.ja osobno bih bio zadovoljan bodom iz ove tekme.AJMO DINAMO,NEMA PREDAJE
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.09.2010. u 05:02
    Što ste došli kad ste znali da ste ovdje najebali !
    Obrisan korisnik