Nogomet

Redknapp: "Ne želim riskirati s Lukom"

Borna Rupnik • utorak, 14.09.2010.
Redknapp: "Ne želim riskirati s Lukom"
Foto: Kristijan Komarica

Tottenham nakon uspješno apsolviranog pretkola Lige prvaka u nove pustolovine kreće u Njemačkoj, a nastup Luke Modrića još je uvijek pod znakom upitnika...

Ozljeda Luke Modrića, srećom po Tottenham i hrvatsku reprezentaciju, nije se pokazala težom, no trener ekipe s White Hart Lanea, Harry Redknapp, ne želi riskirati s našim nogometašem.

O eventualnom uvrštenju u sastav za utakmicu protiv Werdera iz Bremena, u prvom kolu grupne faze Lige prvaka, odlučit će u zadnji trenutak: "Luka Modrić nam je iznimno važan igrač i jako smo sretni što se nije teže ozlijedio".

"Međutim, neću ga slati u igru sve dok ne bude sasvim spreman. Ne želim riskirati njegovu ozbiljniju ozljedu, koja bi ga udaljila s terena na više tjedana", dodao je Redknapp.

Engleski stručnjak nije siguran hoće li u Njemačkoj na teren istrčati novopridošli William Gallas i Rafael van der Vaart: "Igrali su dobro u zadnjoj utakmici, ali su umorni. Moram vidjeti koliko će se oporaviti do utorka navečer".

Ipak, Redknapp se nada velikom i neizvjesnom sportskom doživljaju: "Fantastičan je osjećaj igrati u Ligi prvaka. Nama je to i proces učenja jer nismo naviknuti igrati svaka tri dana. Werder poznajemo i moramo biti oprezni, ali oni nisu favorit. Osim Intera, ova je skupina vrlo izjednačena".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!