Nogomet

Ćorluka: "LP će nam reći što možemo"

Borna Rupnik • utorak, 14.09.2010.
Ćorluka: "LP će nam reći što možemo"
Foto: EPA

Hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka i njegov Tottenham u utorak navečer napokon kreću u pustolovinu zvanu Liga prvaka...

Dugo se tijekom protekle sezone na White Hart Laneu razmišljalo o Ligi prvaka, a nakon ostvarenog plasmana u kvalifikacije i preskakanja švicarskih Young Boysa, prvi ispit Tottenhama u toliko željenom natjecanju zove se Werder iz Bremena.

Prije gostovanja u Njemačkoj Vedran Ćorluka dobrog je raspoloženja: "Svi se igrači dobro osjećaju prije ove utakmice. Nama je Liga prvaka novi izazov, no svaki igrač sanja o tom natjecanju".

"Ove će nam utakmice u Ligi prvaka reći možemo li se nositi s najboljim momčadima u Europi. Sretni smo što uopće igramo, ali u dvoboj s Werderom ulazimo vrlo samopouzdano", dodao je hrvatski reprezentativac.

"Uzbudljivo je biti dio ovako fantastičnog natjecanja", smatra Ćorlukin suigrač Peter Crouch, "a ja već imam iskustvo iz Liverpoola".

"Kada sam potpisao za Tottenham, osjećao sam da imamo sjajnu momčad koja se može boriti za velike stvari, i to smo pokazali. Četvrto mjesto u prvenstvu odličan je uspjeh i sada imamo bonus - Ligu prvaka", rekao je visoki napadač.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.09.2010. u 23:08
    carli odigrao katastrofa :/ steta totalna
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.09.2010. u 16:16
    Čarli zabija gol danas! Baš me zanima koeficijent Pazite ga kak je nasmijan :) Ima i on osjećaj da mu je danas sretan dan.
    Obrisan korisnik