Nogomet

Redknapp: "Ljut ne, frustriran da"

Ante Zovko • srijeda, 15.09.2010.
Redknapp: "Ljut ne, frustriran da"
Foto: EPA

Tottenham je u svojem debiju u Ligi prvaka u Bremenu ispustio veliku prednost pa se mora zadovoljiti početnim remijem. Ishod je to koji Harryja Redknappa prije svega frustrira.

Nakon što su dominirali i poveli s dva pogotka prednosti, nogometaši Tottenhama dopustili su Werderu da se razmaše i poravna rezultat. Trener Harry Redknapp žali za sjajnim engleskim prvim poluvremenom.

"Prve 42 minute bile su najbolje što ste od nas dosad mogli vidjeti. Odlično smo se kretali i otvarali prostor. Ali smo zatim primili gol koji je njih iznenada vratio u igru. Kod 2:1 njima se samopouzdanje podiglo pa su postigli rani pogodak u drugom poluvremenu. Ali i mi smo imali svoje prilike preko Garetha Balea i Petera Croucha na kraju i sve u svemu to je bila izvrsna predstava."

Redknapp je odbacio novinarske tvrdnje o neiskustvu njegove momčadi na najvećoj europskoj pozornici. "Kakvu lekciju mogu naučiti iz ovakvog rezultata? Je li to bila lekcija nogometa Lige prvaka? Ne, to je nogometna utakmica. Vodimo 2:0, oni postignu gol iz ničega - događa se."

"Da smo poveli tri ili četiri razlike, bio bi to realan odraz stanja na terenu. Oni su od situacije u kojoj nisu zaprijetili na naša vrata odjednom došli do 2:1 i imali su za što igrati. Taj su gol dali kad su se jedva držali protiv nas i to im je dalo podstrek. Što možete? Ne mogu biti ljut. Frustriran da. Ali treba reći i kako smo došli na iznimno neugodno gostovanje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.09.2010. u 14:30
    niti jedan ozbiljni trener ne može si dopustiti da prokocka 2:0. čista greška Redknappa. po mojem mišljenju (kad je već izašao van der Vaart zbog umora) trebao je izvaditi jenasa i ubaciti našeg kranjčara koji zna sačuvati loptu i odigrati kontru za lennona ili balea.
    Obrisan korisnik
  • The_Killer_000715.09.2010. u 14:28
    werder je bio puno bolji
    The_Killer_0007
  • Obrisan korisnik15.09.2010. u 12:21
    vidite što je sad harry sav fin... ako netko nije vidio kakav je kad je nervozan, pogledajte: http://www.youtube.com/watch?v=a5fwFba59lQ
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2010. u 10:36
    Šta se dogodilo Assou-Ekotu??? Stvarno mu je potrebna pomoć psihologa. A šta reć o Marku Marinu, nevjerojatan, napravio je totalnu budalu od Ćorluke više puta, odigrao genijalno, mislim da nije lošiji od Ozila...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.09.2010. u 09:51
    tottenhamu može samo bit žao što su prosuli 2:0,ova utakmica sa werderom bi im u konačnici mogla biti i presudna glede prolaska dalje
    Obrisan korisnik