Nogomet

Senna: "Ne smatramo se favoritima"

Borna Rupnik • srijeda, 15.09.2010.
Senna: "Ne smatramo se favoritima"
Foto: Davor Sajko

Dan uoči Villarrealovog gostovanja u Hrvatskoj Marcos Senna nada se da će ove sezone on i njegovi suigrači bilježiti bolje rezultate na terenima izvan svog El Madrigala...

34-godišnji Marcos Senna, rodom iz Brazila, nezamjenjiva je karika u veznom redu Villarreala, a s kapetanskom vrpcom oko ruke svoje će suigrače povesti u četvrtak navečer na teren maksimirskog stadiona u dvoboju prvog kola Europske lige protiv Dinama.

"Siguran sam da ćemo dati svoj maksimum. Svi se dobro osjećamo, premda ćemo morati uložiti puno truda i žrtve za pozitivan rezultat", najavio je igrač koji je 27 puta oblačio dres španjolske nogometne reprezentacije.

Međutim, ne slaže se s tvrdnjom da je Villarreal u Zagrebu apsolutni favorit: "Ne smatramo se favoritima, to bi nam ionako samo stvorilo dodatni pritisak. Naravno da želimo i osvojiti Europsku ligu ako je to moguće, no kompliciran je put do trofeja. Bit će nam teško".

"U posljednjem smo prvenstvenom kolu odigrali dobro, no znamo i da nam na gostovanjima nije išlo u zadnje vrijeme. Često smo mijenjali i sastav i taktiku, ali dat ćemo sve od sebe kako bi tome došao kraj", nastavio je Marcos Senna.

Upravo u tom dvoboju protiv Espanyola vidi putokaz kako se postaviti protiv prvaka Hrvatske: "Pokušat ćemo protiv Dinama pokazati jednako zalaganje, ali i znamo da će podrška s tribina biti dodatan poticaj Dinamu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 04:29
    ????? "PODRSKE SA TRIBINA"???????
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 00:50
    Imaju oni Sennu rodom iz Brazila, al ima i Dinamo Sammira iz Brazila, a mislim da će Sammir pokazati svoju pravu vrijednost, da ga ubuduće protivnički obrambeni igrači gledaju sa strahopoštovanjem.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 00:45
    "U posljednjem smo prvenstvenom kolu odigrali dobro, no znamo i da nam na gostovanjima nije išlo u zadnje vrijeme. Nastavilo se i ubuduće. Btw,ronny :D lol na postu :D
    Obrisan korisnik
  • ronny198715.09.2010. u 22:44
    ma usrat će se od "podrške s tribina" :)))
    ronny1987
  • Obrisan korisnik15.09.2010. u 22:25
    pa niti niste favoriti
    Obrisan korisnik