Nogomet

Mourinho: "Neki jadnici će platiti"

Vedran Babić • četvrtak, 16.09.2010.
Mourinho: "Neki jadnici će platiti"
Foto: EPA

Iako je s 2:0 porazio Ajax, madridski Real ostao je dužan svojim navijačima propustivši brojne prilike. Kako to obično biva, novinari se odmah "zalijepe" za jedno pitanje velikom treneru Joseu Mourinhu, a to je - brine li vas realizacija?

Naravno, lisca kao što je Mourinho ne možete tako lako smesti. Autogol Anite i pogodak Higuaina u nastavku slomili su otpor nemoćnog Ajaxa, no krajnji rezultat ne opisuje dovoljno stanje na terenu. Real je dominirao i stvarao šanse, no golovi nisu stizali u mjeri kakva se očekivala.

Razloga za brigu, međutim, nema. Mourinho je bio zadovoljan izvedbom i vjeruje da će sve doći na svoje mjesto. "Igrali smo vrlo dobro. Pritiskali smo suparnika i nismo mu dopustili da igra svoju igru. Da smo uputili samo dva udarca ili da je Casillas bio naš najbolji igrač, onda bih bio zabrinut."

Vezane vijesti

"Možda naši napadači nisu bili toliko hladnokrvni u realizaciji, ali smo svejedno dominirali. Mnogi treneri bi poželjeli imati napad kakav ima Real. Golovi će doći. U utakmicama protiv Osasune i Mallorce najbolji igrači na terenu bili su njihovi vratari, a ni vratar Ajaxa nije bio daleko od te titule."

The Special One je još poručio: "Jednoga dana jedna jadna momčad će platiti za sve ove prilike koje smo propustili." Živi bili, pa vidjeli...

Liga prvaka, skupina G

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Real Madrid2:0Ajax
Milan2:0Auxerre
1Real Madrid 615:2+1316
2Milan 67:708
3Ajax 66:10-47
4Auxerre 63:12-93

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 22:59
    malo čvršća momčad i to je to,nikakva filozofija. real madrid jednostavno treba raditi na kolektivu,a ne se oslanjati na pojednice.kak njemci vele TEAM GEIST!
    Obrisan korisnik
  • bolan16.09.2010. u 14:31
    -Gospodine, vaš sin će od slijedeće godine morati u specijalnu školu... -Kakvu specijalnu?!! Pa ni ovu ne može završit!
    bolan
  • H.E. Pennypacker16.09.2010. u 14:01
    Ne znam što ste napali Mourinha zbog ove izjave, nije mislio time izrugivati neki klub, već to da će 'naletiti' neki klub na dan kad će se Realu 'otvoriti slavina' i napokon proraditi ogromni napadački potencijal. Jer, ako niste gledali ovosezonske Realove utakmice, u ta 3 susreta Real je imao... [više na forumu]
    H.E. Pennypacker
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 13:29
    jadan je samo jedan..i to onaj specijalni...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.09.2010. u 13:12
    volio bih da mu neko hoce zacepit njegovu dosadnu gubicu, cuj jadnici.....
    Obrisan korisnik