Nogomet

Soriano: "Uistinu loš dan protiv Dinama"

Borna Rupnik • petak, 17.09.2010.
Soriano: "Uistinu loš dan protiv Dinama"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Igrači Villarreala, sasvim razumljivo, nisu bili posebno dobre volje nakon poraza u Maksimiru na otvaranju Europske lige. Bruno Soriano i Gonzalo priznaju da su odigrali loš susret...

"Bili smo općenito slabi, nije to bila Villarrealova izvedba na kakve su ljudi navikli", konstatirao je veznjak Žute podmornice Bruno Soriano nakon Dinamovog slavlja (2:0).

"Moramo se znatno popraviti. Čeka nas mnogo posla, a što prije to učinimo, to bolje", dodao je, "jer smo protiv Dinama imali uistinu loš dan. I moramo početi igrati osjetno bolje na gostovanjima".

Ipak, kao što Dinamo ovom pobjedom nije osigurao plasman u sljedeći krug, nije ni Villarreal naglo ostao bez šansi: "Srećom, izgubili smo tek prvu utakmicu. Nadam se da će se stvari uskoro promijeniti".

"Od početka nismo imali posjed lopte i bilo nam je teško na terenu. Dinamo ima dobre igrače i dobro se postavio. Ali ne treba nas još otpisati, mora Dinamo još doći k nama", zaključio je Bruno Soriano.

Gonzalo Rodriguez najradije se odmah okrenuo budućnosti: "Svjesni smo da možemo igrati puno bolje nego što smo pokazali u Hrvatskoj. Nemamo izbora nego već u sljedećem prvenstvenom kolu okrenuti novu stranicu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.09.2010. u 16:37
    Nije Villareal bio toliko los koliko je Dinamo bio dobar i dozvolio im da igraju.Ovaj put je bas sve stimalo,ko vurica...Sammir je bio fantastican ali bez pravovremenog utrcavanja,bez mirnoce Ante Rukavine to nebi bio gol.Ovo je bila utakmica za srce i dusu ali isto tako dio zasluga ide i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.09.2010. u 15:01
    Vrbovec@ Nemoj gluposti pričati. Postoji razlog zašto je vrijednost momčadi Villareala za 100M€ veća od Dinamove. To je isto kao da kažeš da je Rijeka za klasu bolja od Dinama. Trener je za klasu bolji, alli igrački kadar nam je lošiji..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.09.2010. u 14:58
    boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka. To su nas učili (nekada) u školi, i sada se tp ponovilo...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.09.2010. u 14:04
    igrali ste koliko smo vam dopustili...Dinamo je za klasu bolji.
    Obrisan korisnik