Nogomet

Liberopoulos: "Hajduk nas je iznenadio"

Borna Rupnik • petak, 17.09.2010.
Liberopoulos: "Hajduk nas je iznenadio"
Foto: EPA

Nikos Liberopoulos otvoreno je priznao poslije utakmice s Hajdukom da nije očekivao takav nastup Splićana, no ne dovodi u pitanje zasluženost grčke pobjede...

Nikos Liberopoulos i Rafik Djebbour dali su svoj obol AEK-ovom uspjehu nad Hajdukom onim najvažnijim, pogocima. Iskusni Grk pritom je istaknuo da početak utakmice nije odgovarao njihovim planovima.

"Hajduk nas je iznenadio, pogotovo u prvom poluvremenu. Pokazali su se ozbiljnim protivnikom, dobrom momčadi s dobrom taktikom. Teško smo otključavali njihovu bravu", izjavio je Liberopoulos.

"Jednostavno nismo mogli igrati svoju igru. No, u drugo smo poluvrijeme ušli još odlučnije i na kraju zasluženo pobijedili. Sada se moramo odmoriti jer nas već u nedjelju čeka nova teška utakmica", dodao je.

Prvi je pogodak u mrežu Danijela Subašića smjestio Alžirac Djebbour, koji je zadovoljan svojim nastupom i konačnim ishodom: "Važno mi je igrati stabilno i dati sve od sebe. Tada ćemo svi biti sretni, a ove godine moramo opravdati svoje visoke ambicije".

"Odlično sam počeo ovu sezonu i vjerujem da ću s vremenom igrati još bolje", dodao je Alžirac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • whiteboy17.09.2010. u 15:42
    @vrbovec da aek je zbilja neorganiziran klub i momcad koja kao sasvim slucajno svake sezone bude u europskoj ligi ili nekada u ligi prvaka
    whiteboy
  • Obrisan korisnik17.09.2010. u 15:00
    imali su malo sreće, i to je to...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.09.2010. u 13:54
    ...Liberopoulos: "Hajduk nas je iznenadio"... Vas možda, Rijeku neće!!! Naravno, osim ako Rijeku ne iznenade arbitri na terenu. ;)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.09.2010. u 13:02
    gledao sam nekoliko minuta, AEK mi se činio kao dosta neorganizirana i nedisciplinirana momčad. Ozbiljna ekipa bi ih pobijedila bez problema.
    Obrisan korisnik