Nogomet

"Hajduk je mogao napraviti više"

Borna Rupnik • petak, 17.09.2010.
"Hajduk je mogao napraviti više"
Foto: Bruno Karadža

AEK-ov trener Dušan Bajević očekivano je bio zadovoljan ishodom utakmice protiv Hajduka, a odmah se osvrnuo i na buduće izazove...

Nogometaši Hajduka u četvrtak su u Ateni odigrali svoju prvu utakmicu grupne faze Europske lige, no ostali su praznih ruku. AEK je slavio rezultatom 3:1, što je ispunilo očekivanja trenera grčke momčadi, Dušana Bajevića.

"Najvažnije je bilo pobijediti, odnosno krenuti u natjecanje s tri boda na kontu", rekao je AEK-ov strateg po završetku dvoboja u kojemu su Grci poveli, Splićani izjednačili, a onda opet pali.

"Prvih 15 minuta izgledalo je dobro za nas, uspjeli smo postići i pogodak. Potom smo se bezrazložno povukli i ostavili Hajduku prostor u sredini", prepričavao je Bajević.

On se slaže da hrvatski predstavnik ima za čime žaliti: "U tom je razdoblju poravnao Hajduk poravnao pogotkom s bijele točke, a mogao je napraviti i više od toga".

"Ipak, mi smo u nastavku bili pokretljiviji, odlučniji i moram čestitati svojim igračima. Od velike je važnosti i pobjeda Zenita u drugoj utakmici jer mi u drugom kolu putujemo baš njima u goste. Dat ćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat pa ćemo vidjeti što sve možemo u Europi", zaključio je Bajević to poglavlje i posvetio se domaćem prvenstvu.

"Sada je ključno okrenuti se nedjelji. Umorni smo, a čeka nas utakmica protiv Asterasa", kaže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj21.09.2010. u 00:08
    mogao je da nije bilo sudaca!
    Mihalj
  • Obrisan korisnik18.09.2010. u 03:57
    Budimo realni ovo je vrlo mlad i neiskusan tim samim ovim sto su dosada postigli je zadovoljavajuce. Htjeo bih jos dodati da mi nije jasno kako Anes Sabrini nije na Bilicevom sirom popisu jer smatram da je jedan od boljih u nasoj ligi zajedno sa Badeljom.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.09.2010. u 17:52
    Slažem se, Hajduk se škola, ali hrabro dalje, učit na greškama, pa će otkinut koji bod(ove) kome i sve je moguće!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.09.2010. u 16:50
    nastranu gluposti oko sudaca i ostalog, AEK je u drugom poluvremenu potpuno zatvorio Ibričića i tu je priči bio kraj. to mora biti jasno svakome... Hajduk prolazi ono kaj je Dinamo prolazio prije 4-5 godina, skupljao iskustvo, radio greške, davao si sam golove. Nema veze, ne treba sad plakat, kao... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.09.2010. u 16:22
    mogao je da na golu ima npr blaževića a na klupi nema poklepovića
    Obrisan korisnik