Nogomet

"Jaki su suparnici, ali jaki smo i mi"

Borna Rupnik • četvrtak, 23.09.2010.
"Jaki su suparnici, ali jaki smo i mi"
Foto: Davor Sajko

Nakon što je podgrijao crnogorske nade u odlazak na Europsko prvenstvo 2012. godine pobjedama nad Walesom i Bugarskom, Zlatko Kranjčar nalazi se pred teškim ispitima, Švicarskom i Engleskom...

Crna Gora nakon prva dva kvalifikacijska kola na putu prema Poljskoj i Ukrajini ima maksimalnih šest bodova, kao i favoriti skupine Englezi, a u listopadu izabranike našeg Zlatka Kranjčara čekaju veliki dvoboji.

Prvo im u Podgoricu dolazi Švicarska, a četiri dana kasnije Crna Gora gostuje na Wembleyu, u susretu koji je uvijek poseban doživljaj.

"Odlično smo startali, ali sada moramo nastaviti tim putem. Čekaju nas jaki suparnici, ali i mi smo jaki, pokazali smo to", izjavio je bivši hrvatski izbornik pri objavi popisa reprezentativnih kandidata.

"Protiv Švicarske je najvažnije zaigrati s mnogo želje. Pritom ne smijemo osjećati pritisak, mislim da će pritisak biti na Švicarcima, a ne na nama", dodao je.

Nažalost po Kranjčara, još uvijek na raspolaganju nema Stevana Jovetića, Nikolu Drinčića i Ivana Fatića, ali pozivi su ponovno stigli na adrese dvojice igrača iz hrvatskog prvenstva - Dinamovog Fatosa Beqiraja i Rijekinog Radomira Đalovića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.09.2011. u 16:27
    DO KRAJA NEĆE BIT NI DRUGI!
    Obrisan korisnik