Nogomet

Srna: "Mogli smo zabiti i više"

Borna Rupnik • srijeda, 29.09.2010.
Srna: "Mogli smo zabiti i više"
Foto: EPA

Hrvatski reprezentativci Darijo Srna i Eduardo da Silva došli su do nove pobjede u Ligi prvaka. Njihov Šahtar bio je bolji od Brage, a nositelj kapetanske vrpce ravnomjerno je podijelio zasluge za pobjedu...

Brazilski dvojac Luiz Adriano - Douglas Costa spremio je tri lopte u mrežu portugalske Brage i tako preselio nova tri boda na konto Šahtara, no Darijo Srna po završetku susreta nije želio isticati pojedince.

"Svi su igrači Šahtara, bez iznimke, učinili sve što je potrebno za pobjedu", rekao je Srna.

"Trener nam je u poluvremenu rekao da zbijemo redove jer smo teško izlazili iz obrane, Braga je aktivnom igrom zatvarala naš vezni red. To smo u drugom poluvremenu popravili i stvari su odmah izgledale bolje".

"U prvom poluvremenu nismo bili posebno dobri, no u nastavku smo se konsolidirali, zaigrali bolje i zabili tri gola. A mogli smo zabiti i više", dodao je.

Naravno, najvažniji su nakon svega novi bodovi. Šahtar i Arsenal predvode skupinu s maksimalnim učinkom iz dvije utakmice: "Upisali smo važnu pobjedu protiv dobre momčadi i naravno da smo zadovoljni, tim više što nije bilo mnogo vremena za oporavak poslije utakmice s Metalistom".

"Dali smo sve od sebe kako bismo svladali Bragu, a sada je vrijeme za pogled u budućnost i dvoboj s Kijevljanima", najavio je Darijo Srna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mihalj30.09.2010. u 13:04
    kad će srna u barcu više?
    Mihalj
  • Obrisan korisnik29.09.2010. u 15:52
    Osilio se Šahtar,stvarno su prava ekipa...samo nek ih dudu predvodi u golovima a srna u asistencijama :D
    Obrisan korisnik