Košarka

Simon: "Razmišljali kako se ne raspasti"

Borna Rupnik • četvrtak, 30.09.2010.
Simon: "Razmišljali kako se ne raspasti"
Foto: Kristijan Komarica

Pred košarkašima Zagreba težak je zadatak žele li se plasirati u Eurokup. U uzvratu u Španjolskoj moraju sačuvati dva mala koša prednosti, a Krunoslav Simon otkriva i razmišljanja s poluvremena...

Španjolska Gran Canaria slovi za vrlo dobru domaćinsku momčad te će Mravi iz Trnskog morati odigrati jednu sjajnu utakmicu žele li očuvati teško stečenu prednost u srijedu navečer u svojoj dvorani (71:69).

Pedro Martinez, trener Gran Canarije: "Bila je tijesna utakmica. Dobro smo je otvorili, no Zagreb je u nastavku zaigrao znatno agresivnije. Nismo imali rješenje za njihovu zonu pa su preokrenuli rezultat i na kraju smo zadovoljni ishodom".

Trener Denis Bajramović svjestan je što čeka njegovu ekipu, no ističe da ima razloga za optimizam: "Prije utakmice rekao sam da ću biti zadovoljan bilo kakvom pobjedom te i dalje stojim kod toga. Dobili smo na samopouzdanju i bolje smo upoznali svog protivnika".

"Znam da je pred nama velik posao želimo li izboriti prolaz, ali spremit ćemo se prije puta u Španjolsku. Naravno, ne mogu ne žaliti što nismo pobijedili s bar malo većom razlikom", dodao je.

Kapetan Krunoslav Simon podsjetio je da su na poluvremenu stvari izgledale vrlo tmurno - Zagreb je bio u dvoznamenkastom zaostatku: "S obzirom na igru u prvom poluvremenu, u svlačionici smo razmišljali samo kako se ne raspasti i doživjeti težak poraz".

"Srećom, potom smo zaigrali znatno bolje, vratili se i imali šansu slaviti s prihvatljivom razlikom, a kako su zapravo i jedni i drugi mogli pobijediti s deset razlike, i jedni i drugi bit će zadovoljni s ova dva koša razlike", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!